maanantai 1. maaliskuuta 2010

viikon alternatiivikenkäpari

kevät tulee, mutta sillä on hintansa. taivalta sataa vaakatasossa vuorotellen tiskirätin kokoisia räntähiutaleita (veljeni termillä kalsarinkappaleita) ja rakeita. kadut lainehtivat loskaksi muuttuneesta lumesta, ja säähän sopiva kenkävalikoima on kutistunut tasan yhteen pariin.

kumisaappaat

rännästä ja loskasta huolimatta kevättalvi on maailman parasta aikaa. varsinkin tällaisen talven jälkeen, tämähän on vasta vuoden ensimmäinen loska!

ja kuinka voisi olla pahalla tuulella kun omat kumpparit näyttävät iloisilta ja pitävät varpaat kuivina vaikka loskaa olisi nilkkoihin asti!

Image and video hosting by TinyPic

rakastan luumunvärisiä haisaappaitani monesta syystä, eikä vähäisin ole niiden hankintahistoria.

joitakin vuosia sitten en vielä tuntenut jenniä kovin hyvin, mutta kadehdin jo hänen vaaleansinisiä saappaitaan. eräänä hyvin loskaisena marraskuun päivänä vakuutin isälleni, että jokaisen isän täytyy ostaa tyttärelleen kumisaappaat, ja se toimi! myöhemmin siskoni hankki oman turkoosin parinsa samalla systeemillä, ja äitiä nauratti kuinka tyttäret kietovat isänsä niin helposti pikkusormen ympärille...

Image and video hosting by TinyPic

mutta kyllähän jokainen isä sen ymmärtää, että tytön on hyvä kulkea varpaat kuivina ja lämpöisinä niin vesi- kuin loskakeleilläkin :)

aiheeseen liittyen pieni sneak peek itse itselleni tilaamaan synttärilahjaan. nyt sitä kevättä odotellessa...

Image and video hosting by TinyPic

kuva asos

2 kommenttia:

Katarimaria kirjoitti...

Kumisaappaat on kyllä ehdottomat näinä päivinä! :)

Eeva/North and South kirjoitti...

no niinpä. oikeasti kävelin joenrannassa tänään nilkkoja myöten sohlossa. onneksi oli saappaat!