torstai 18. maaliskuuta 2010

kapina

Ihan ensteks: ÄÄÄÄK nyt on niin ihmeellinen tilaisuus saada itselleen ilmaiseksi laadukasta kosmetiikkaa, että kannattaa osallistua! Se onnistuu rullaamalla alempaan postaukseen tai klikkaamalla tästä. Lykkyä tykö!

Mitä kouluun tulee, minulla ei ole tänä keväänä enää yhtään luentoa. Tenttejä ja esseitä kyllä, mutta ei ainuttakaan luentoa. Olen alkanut harjoitella itseni johtamisen taitoa, kuten Sarasvuo tai joku muu asiantuntija asian ilmaisisi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että teen aamuisin herättyäni listan siitä, mitä sen päivän aikana pitää saada aikaiseksi. Se tarkoitaa myös sitä, ettei minun tarvitse poistua kotoani koiran ulkoilutusta tärkeimmissä asioissa.

Ah, mikä pukeutumisdilemma.

Tänään kuitenkin kapinoin pukeutumalla hameeseen ja silkkipaitaan, vaikka suuntana olikin vain koulun kirjasto ja kauppareissu. Jatkoin kapinaani meikkauspuolella more is more -filosofialla.

Kannatti. Oli kovin chic olo. Noniin, joko riittäis kursiivit.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Lila kotimainen vintage -silkkipaita on jotain niin ihanaa! Ja lisäksi lämmin, alle ei välttämättä tarvita mitään.

Image and video hosting by TinyPic

Jossain vaiheessa piti leikkiä hyvää emäntää ja huomioida pieni karvainen sohvatyynykin.

Image and video hosting by TinyPic

Katsokaa nyt, miten tää kaveri voi olla samaa lajia kaiken maailman bulldogien kanssa? :D Ei toi voi olla koira. Ihan varmasti oon vahingossa ottanut luokseni asumaan metsäkauriin ja kengurun risteytyksen. Jossa on vähän tiikeriä.

Image and video hosting by TinyPic

Kiivaan trenssinmetsästyksen lisäksi olen törmännyt useampaankin klassikkovaatekappaleeseen, joita omasta vaatekaapista puuttuu ja mitä kipeästi tarvittaisiin. Yksi mokomista oli ihan perus villakangastakki, ilman mitään kummempia lisäyksiä esim. veikeän kuosin, hassun kauluksen tai räikeän värin muodossa. Koska sellaisia kyllä löytyy.

Oli aika vaikeaa vastustaa, kun tällainen tuli vastaan fidalla alle seitsemällä eurolla, priimakunnossa.

Image and video hosting by TinyPic
Vaatteet, no, kaikki: second hand
Kengät: no nekin on kirppikseltä.

En tosin ole ihan varma vielä siitä, saako tämä takki jäädä vai lähteä. Joka tapauksessa: kallis se ei ollut!

Image and video hosting by TinyPic

Aargh tarvitsisin kipeästi jonkun supermallinpärstä -leimasimen noiden dorkailmeiden päälle. No amounts of make-up can save this one.

Ei kommentteja: