maanantai 1. maaliskuuta 2010

prinsessahäät. prinsessakengät. hääkengät. kenkähäät.

Erään asuinkaupunkini väylän varrella on ollut jo pari viikkoa kylttejä, joissa lukee "prinsessahäät". Joukkoon on ripoteltu myös parit "prinssihäät". Kylttien on mitä ilmeisemmin ollut tarkoitus viitoittaa vieraiden tietä hääpaikalle, ja juhlakalut ovat omilla nimillä varustettujen kylttien sijaan päätyneet viitoittamaan tietä häidensä teemalla. Viisas varoitus vieraille, ehtivät tehdä u -käännoksen ajoissa, juhlapaikan pihalta (tai vielä pahempaa: sisältä) pois lähteminen olisi jo hyvän maun rajojen ulkopuolella.

Meidän häistä ei tule prinsessahäitä, eikä prinssihäitäkään, mutta yhdessä asiassa oloni on kuin Tuhkimolla: se täydellinen kenkä on hukassa! Tarkemmin sanoen kaksi kenkää, mielellään vielä eri jalkoihin.

Puku minulla on jo, poikkeuksellisen mäihän ansiosta sain se puoleen hintaan, ja ajattelinkin juhlistaa kyseistä rahansäästöä panostamalla kenkiin kunnolla. Puvussa on kullan väriä, ja haluaisin saman teeman toistuvan kengissäkin.

Nettikauppoja haravoimalla löysin parikin (lievä understatement) ehdokasta.


Asos:
 

Melissat. Kultaisena. Sydän. Rakkautta. Kyllä mulle vois kelvata. n. 112e.

 

En tiedä onko nämä vähän turhankin strappy happy joy joy, mutta korkoa on ihan kivasti (13cm). Merkki on dune, 158e. En ole viime aikoina juurikaan käyttänyt remmikorkoja, mutta ehkä kesään mennessä mieli vielä muuttuu - onhan silloin jo aika lämminkin.

 
"Ihan kiva" -osastoa.



Net-a-porter:



Louboutins, louboutins, louboutins, louboutins. Nyt tai ei koskaan. Näille taatusti löytyisi käyttöä vielä kahdenkymmenenkin vuoden jälkeen, eli jos näihin päädyn niin se on sijoittamista jos mikä. Ihan hintojenkin takia. (Ylläolevien kenkien hinnat kolmen-neljänsadan kieppeillä.)


Mytheresa:

Löbs, edelleen. n. 680e.


Outnet:

Oscar de la Renta, n.255e.


Minna Parikka:

Lulut. Oih. 290e.

Parikan kevät/kesä -mallistossa on myös aikamoisia ihanuuksia (esim. melt, love ja little lulu), vielä kun tietäis missä väreissä niitä saa.

Lääh. Ja tässä oli sitten ihan vaan pieni läpileikkaus. Onko suosikkeja?

Olen varmaan ihan outolintumorsian, panostaa nyt enemmän kenkiin kuin pukuun. :D

2 kommenttia:

Katarimaria kirjoitti...

Melissat ja Parikat <3

Mun hääkengät on ostettu kolmella eurolla kirppikseltä viime kesänä :D Ajattelin panostaa enemmän siihen että ne on kunnolla kävelty sisään ja taatusti mukavat jalassa jotta jaksaa koko juhlapäivän. Toki oot aivan oikeassa siinä että häät on oivallinen syy panostaa kenkiin (kuten vähän kaikkeen muuhunkin ;)). Toivottavasti täydellinen pari löytyy!

Jenni / North and South kirjoitti...

Katarimaria, itse asiassa mullakin on toi kirppis/vintagepuoli myös harkinnassa! Sieltäkin varmasti löytyy upeita yksilöitä. Oih, kun ne täydelliset vaan kolkuttais ovelle ilman että itseni tarvitsisi tehdä suurempia ponnisteluja.. taitaa olla turha toivo. :D