sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

oh sits

Olen palannut!

Elämän suurten kysymysten äärelle nimittäin.

Olen menossa ensi viikolla elämäni ensimmäisille oikeille sitseille. Pukukoodina coctail -asu. Enkä tietenkään tiedä mitä laittaisin ylleni.

Kysynkin teiltä, oi bittiavaruuden jumalat (tai kuka tahansa tässä blogissa käväisevä (aka. ehkä tsägällä Eeva)): Mikä seuraavista? Vaiko kenties pukeutumisen villi kortti, se kuuluisa musta hevonen eli: joku muu, mikä?

Ehdokas numero uno:

Image and video hosting by TinyPic

Hopeanhohtoinen mekkoni mustalla satiinibolerolla. Tämä oli ainakin toissapäivänä vielä ykkösvaihtoehtoni, mutta se paikka on kuulkaas hatara. Tosin pukukoodi täyttyisi tämä asu yllä aika hyvin, tuli heti sellainen olo että voisin kuvitella itseni kyseisissä vermeissä tyylikkäästi martinilasi kädessä (kuten kuvan ilmeestä ehkä voidaan havaita).

Ehdokas numero due:

Image and video hosting by TinyPic

Cocktailasun määritelmää paniikissa googletellessa ehdotettiin usein pikkumustaa. No täsä se nyt olis. Ja hyvä tekosyy päästä ensimmäistä kertaa käyttämään hopeanväristä jakkutsydeemiä, jonka ostin puolitoista vuotta sitten Italiasta. Nice.

Ehdokas numero tre:

Image and video hosting by TinyPic

Punainen mekko, jota käytin valmistujaisissani reilu vuosi sitten. Ja hei, taas se hopeanvärinen jakkujuttu! Tämän ei pitänyt edes olla vaihtoehtona, mutta sitten se näyttikin kuvissa yllättävän kivalta. Hei, olen Jenni ja olen nainen.

Ehdokas numero quattro:

Image and video hosting by TinyPic

rules by maryn viininpunainen silkkimekko, tässä kaverinaan samainen musta satiinibolero.


Asuihin lisättäisiin kauniisti laitettu tukka ja meikki. Asiaankuuluva laukku. Sekä korut. Ja mekosta riippuen tyllihame. Alle.

Asuihin EI sisälly kuvassa näkyvät villasukkahousut. Tai silmälasit. Tai kaapista ensimmäisenä käteen sattuneet mustat korkkarit. Tai mitään muutakaan kuvissa näkyviä mauttomuuksia.

Voih. Ollapa jonkinlainen päätöksentekokyky. Jos jollakulla on ylimääräistä, niin tänne saa lähettää.

6 kommenttia:

NooranElämää kirjoitti...

Antaisin ääneni ykkös asulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Muutamien sitsien kokemuksella kannattaisin kakkosasua, joka tuntuu kaikista juhlavimmalta, klassisella tavalla. Tosin sitsipukeutuminen voi olla myös erilaista kuin täällä Tampereen suunnalla, mutta ainakin meidän killan sitseillä asu saa olla ihan kunnolla juhlavakin. :)

dotha kirjoitti...

mä antasin ääneni numerolle kaks :)

Eeva/North and South kirjoitti...

mä äänestän kans kakkosta!

Mira kirjoitti...

Musta ykkönen ja kakkonen on kivoja, mut en osaa päättää, että kumpi olis nätimpi.

Jenni / North and South kirjoitti...

Kiitos mielipiteistä! Ne on korvaamattomia. :) alankin vahvasti kallistua asu numero kahteen... tai ykköseen. äsh. pitää kai kipittää kokeilemaan molempia vielä kerran, jos se auttaisi. :D