sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

flood

Mielessäni on tällä hetkellä miljoona asiaa. Kaikki yhtä aikaa ja silti tilaa on vaan yhdelle kerrallaan, ehkä joku tietää tunteen. Jospa blogipurkaus auttaisi jäsentelemään? Kokeillaan.

1. Leopardikuvioinen takki
Miksi oi miksi tulin viikon hiihtolomalle Helsinkiin (<3) enkä pakannut taannoin zaran aleista ostamaani leopardikuvioista takkia mukaan? Johtuu ehkä siitä etten ollut vielä nähnyt näitä kuvia. No, ehkä tämä innostuksen ja inspiraation sekainen puuska kestää viikon yli. Ja ehkä Kuopiossa on joskus tänä keväänä vielä tarpeeksi leutoa nukkavillakangastakille (YEAH RIGHT).




2. Häämatka
Olemme pohtineet häämatkakohdetta. Hämmentävää kyllä, tällä hetkellä yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista olisi Ison-Britannian ja Irlannin kiertoajelu: ajelisimme vuokra-autolla lontoosta etelä-englannin kautta pohjoiseen, loikkaisimme Irlantiin ja ajelisimme siellä. Yöpyisimme kodikkaissa B&B -paikoissa, eikä haittaisi vaikka sataisi. Näkisimme skotlannin ylängöt, ihailisimme luonnon keskellä laiduntavia lammaslaumoja Irlannissa ja haistelisimme merituulta rannikoilla.

Toisaalta meillä olisi paukkuja (aka. aikaa ja ehkä jopa rahaakin) lähteä jonnekin kauemmaskin: paratiisisaarelle sukeltelemaan tai tutkimaan melkein mitä tahansa mannerta. Kerrankin on liikaa vaihtoehtoja.

P.S. Muuten muistaakseni eräät fiktiiviset sankarittaretkin ovat harrastaneet retkiä brittein saarten maaseudulla, tosin hevosvaunuissa ja pari sataa vuotta sitten. Mut silti!


(Kuvat viimekeväiseltä Irlannin -reissulta)



3. Farkkushortsit
Olen ollut omasta mielestäni varsin renttumaisella tavalla tyylikäs, olenhan pukeutunut jo kahtena peräkkäisenä päivänä risaisiin farkkusortseihin ja reikäpaitoihin. Miksi en ole saanut moista kuvattua ja realisoitua blogiin, se on ihan mysteeri. Maaginen saamattomuudenpuuska, joka rajoittuu myös blogin ulkopuolelle. Kuten koulutehtäviin ja tenttiinlukuun. Ehkä tähän on joku diagnoosi.


4. Nostalgia
Miten kummassa päädyin taas youtubessa mitä ihmeellisimpiin videoihin? Olavi Uusivirta (ei kuulu vakiokuuntelukalustoon) vei minut tällä biisillä muutaman vuoden taa, eri aikaan, eri paikkaan. Oi aikoja, oi kaihoa.


En muuten ole koskaan tajunnut scifiä, jossa matkustetaan aikakoneella. Kuka tarvitsee aikakonetta kun sitä varten on musiikkia ja tuoksuja?


5. Miesten paita ja porkkanahousut
Porkkanahousut minulla jo on, mutta löysä neulepaita (ei ole ihan pakko olla oikeasti miesten) puuttuu. Miten vaatekaapistani voi uupua sellainen klassikko? Ma ei tajuta.

Geraldine on selkeästi ollut viisaampi. (Bloginsa on itselleni uudehko tuttavuus, mutta tykkään! Inspiroiva sellaisella helposti itsekin toteutettavalla tavalla.)



Tässä ne nyt toistaiseksi oli. Nyt nukkumaan siitä.

On niin helppoo elää nyt ja tässä.

Ei kommentteja: