torstai 4. maaliskuuta 2010

voi Milo minkä teit.

Ahkera Gilmoren tyttöjen ja Heroesin tapittaminen on vihdoin tehnyt tehtävänsä. Huomasin ihan puolivahingossa etsiväni youtubesta Fergien big girls don't cry -videota, vaikka Fergie itse ei voisi vähempää kiinnostaa.

Saamarin Milo Ventimiglia. Kai se on pakko myöntää: fanitan.


Kun vuosituhannen alkupuolella tapitin Gilmoren tyttöjä televisiosta, Milon hahmo Jess oli mielestäni lähinnä ärsyttävä, pidin Deanista paljon enemmän.

Nyt olen ilmeisesti Fergien sanoja lainatakseni se Big Girl, koska homma kääntyi päälaelleen. Varsinkin Heroesin jälkeen.

Teini-oo-miksi-olen-niin-kateellinen-fergielle -angstia tasoittaakseni voisinkin suositella vielä Rupert Holmesin Escape -laulua. Ihan mielettömät lyriikat! Tykkään. Ei se ruoho taida olla vihreämpää aidan toisella puolella, ei edes Milon kanssa. ;)


ps. lisäsin tunnisteisiin "jylhät sankarit". Nehän on kuitenkin yksi tän blogin tukipilareista! :)

5 kommenttia:

L kirjoitti...

Heippa, tervetuloa blogiini osallistumaan H&M 50 euron lahjakortin arvontaan :)

dotha kirjoitti...

Roryn ja Jessin olis niiiiiin pitäny mennä yhteen! Oon vähän katkera asiasta vieläki... :D Ja on muuten itelläki tullu muutaman kerran katottua toi video läpi :D
Tykkään kovasti teidän blogista! :)

Jenni / North and South kirjoitti...

L: kiitos vinkistä! :)

dotha: Mahtavaa, kiitos! :) Joo mä olin alunperin tosiaan sitä mieltä että Dean ja Rory kuuluu yhteen, nyt kun katselen kolmoskautta dvd:ltä niin en oo enää niinkään varmaa.. :D Oih Milo.

Katarimaria kirjoitti...

Hah, oonko vähän puusilmä kun vasta tän lukiessani tajusin että Jess ja Peter Petrelli on sama näyttelijä XD vaikka Gilmoren tyttöjen kolmoskauden boksia kulutan tällä hetkellä ja Heroes ei saa jäädä telkusta väliin :)

Jenni / North and South kirjoitti...

Katarimaria: Joo, tuttu juttu. :D "onkohan toi näyttelijä jossain muuallakin" hmmm... :D