keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

isn't she lovely?

jenni vei lähes kirjaimellisesti sanat suustani trenssipostauksellaan - olimme ilmeisesti toisistamme tietämättä molemmat kirjoitelleet täydellisen trenssin etsimisestä. toiston vuoksi en mainitse trenssejä. paitsi ehkä ihan vähän.

olen itsekin surffaillut burberryn sivuilla unelmoimassa siitä täydellisestä yksilöstä - tuollaiseen ajattomaan laatuvaatteeseen satsaaminen kirpaisisi nyt todella kovaa, mutta se varmaan maksaisi itsensä takaisin...eikö? toinen syy miksi burberryn sivut koukuttavat on emma watson. nuoren naisen näyttelijäntyöstä voi olla montaa mieltä, mutta onko suloisempia kasvoja olemassa! mainoskasvona emma on hyvä: itse ainakin haluan mullekaikkinytheti nuo trenssit, jos ne saavat näyttämään emma watsonilta.

Image and video hosting by TinyPic

itselleni käy joka kevät niin, että löydän (ylihintaisen) täydellisen takin, kuolaan sitä aikani ja unohdan sitten, ja seuraavana keväänä sama juttu. jos sitä vain satsaisi yhteen hyvään ja olisi sitten tyytyväinen!

(tämän kevään löytöni on stockmannilta ja merkkiä lulu & mimi. kuvaa en löytänyt, ehkä käyn ottamassa sellaisen salaa.)

tänään on virallisesti jo kolmas kevätpäivä, joten pukeutumiseni oli sen mukaista.

Image and video hosting by TinyPic

kauluspaita h&m
farkut crocker
koru äidin vanha

koska nyt on jo niin keväistä (kiellän täysin sen, että lunta tupruttaa taivaan täydeltä, eiliset loskakasat ovat jäätyneet vaarallisesti ja kaduilla on pelottavan liukasta), lähdin ensimmäistä kertaa tänä vuonna liikkeelle korkokengillä.

Image and video hosting by TinyPic

ja päähäni laitoin ensimmäistä kertaa kevätpipon.

Image and video hosting by TinyPic

iloista alkukevättä! (kyllä tää tästä.)

p.s. tajusin juuri, että facebookissa on jonathan from spotify- faniryhmä. täydellistä!

1 kommentti:

Jenni / North and South kirjoitti...

eih, tää ei nyt kyllä yhtään auta mun trenssimaniaani.