keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

musta on valttia (ja viikon teemana ylivalottuneet valokuvat)

olen huomaamattani pukeutunut viime aikoina usein mustiin vaatteisiin. tämä on todella outoa, koska ei-kovin-kauan-sitten en vielä omistanut yhtään mustaa vaatetta. mutta uskottava se kai on, varsinkin kun katsoo tämän viikon aikana itsestäni ottamiani kuvia.

h&m:n musta tunika ja pitsikoristeltu neuletakki ovat päässeet aktiiviseen käyttöön. seurana doctor denimin mustat pillifarkut.

Image and video hosting by TinyPic

(älytön ylivalottunut tikastuolilla keikistely piti ikuistaa siksi että kuvassa näkyisi kevätkengät, jotka kaivettiin kaapista ensimmäistä kertaa...)

Image and video hosting by TinyPic

eilen luotin samaan tunikan ja pillifarkkujen yhdistelmään. alunperin kappahlin ruosteenvärinen pitsineule second hand.

Image and video hosting by TinyPic

ja nyt ihan jännityksellä odotan miten uusi kietaisumekkoni selviää ensimmäisestä kerrastaan kaupungilla. epätoivoinen yritys tuoda asuun jotain väriä turkoosilla... ja polvisukat on rumasti nilkoissa koska en halunnut niitä kuvaan mutta ulos ne täytyy kuitenkin vielä laittaa. ja huomatkaa toki cd-soitin, ihan tarkoituksella taas kuvassa.

Image and video hosting by TinyPic

sininen lasisydän on rakkaan ystävän tuliaisia italiasta.

Image and video hosting by TinyPic

nyt mekon kanssa kaupungille, heippa!

1 kommentti:

Jenni / North and South kirjoitti...

uuh, pitsi on pop, mä huomaan!

miten ihmeessä pysyit pystyssä / jalat kuivana noi jaloissa? vai onko turuuus jo kuivat kadut? jos on niin mä oon niiiin kateellinen! koiran kanssa aamulenkillä olin ihan paniikissa kun jumituin kapealla tiellä jonkun tiejyrän ja lumitraktorin väliin. aargh!