tiistai 23. maaliskuuta 2010

päiväkävely, sen syyt ja seuraukset

aivojeni se osa joka yleensä suoltaa insipiraatiota kiitettävästi meni tänään tukkoon. koska työn alla on laaja ja hirveä kirjallisuustehtävä muun vastaavan ohella, ajattelin että inspiraatio olisi hyvä saada takaisin. niinpä lähdin päiväkävelylle.

suuntasin diverssiin, turun siisteimmäksi mainittulle itsepalvelukirppikselle. kävellessä tuli melkein kuuma kun aurinko tuli pilvestä. (muistaakseni samankaltainen sää oli tänä päivänä 17 vuotta sitten, kun pikkusiskoni syntyi. järkyttävää että siitä on niin kauan!)

Image and video hosting by TinyPic

kirppiksellä ei ollut tungosta ostajista keskellä tiistaipäivää, joten sain katsella rauhassa. myynnissä oli vanhoja huonekaluja ja kunnostettuja taulunkehyksia jotka olisin voinut ottaa kaikki. varsinaiselta kirppikseltä ostin vain yhden kietaisumekon.

Image and video hosting by TinyPic

(on se muuten kumma miten ihminen ei opi. kuvien rajauskaan ei auta jos kuvaaja ei osaa valita/siistiä kuvauspaikkaa kunnolla. tietokoneen piuha, tuoli, lehdet lattialla...)

mekko on h&m:ltä ja ihan käyttämättömän oloinen. siltikin tekokuituisesta mekosta 5 euroa tuntuu kirppiksellä paljolta... mutta se sopii varmasti uusien kenkieni kanssa kunhan se kevät tulee.

Image and video hosting by TinyPic

harkitsin myös tällaisen paljettiviritelmän ostoa. jos se olisi ollut vähän pidempi sitä olisi voinut käyttää tunikana, mutta se oli selkeästi toppi. kauppaan jäi.

Image and video hosting by TinyPic

kotimatkalla poikkesin lähikauppaan, jossa on kulmakaupaksi merkillisen hyvä vihannesosasto. nyt kokeellisessa keittiössäni odotellaan uunista näitä

Image and video hosting by TinyPic

munakoisosiivuja vuohenjuuston/fetan/parmesanin ja tomaattien kera. (apua, muistin juuri että valkosipuli jäi!) lopuksi päälle mustapippuria ja rucolaa, nam.

3 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Mistä täältä Turusta tuollanen kirppis löytyy? En oo ennen kuullutkaan paikasta..

Sanni kirjoitti...

Heippa ! kyselisin vaan, että onko mun sähköposti tullut teille perille asti ?:-)

Eeva/North and South kirjoitti...

mirella: diverssi on iso-heikkilän tehdas-/varastoalueella, osoite oli muistaakseni akselintie 5. niillä on myös nettiosoite, www.diverssiturku.fi

sanni: sorry mä en tajunnut lähettää mitään varmistusta, mutta viesti tuli perille ja paketti on jo matkalla :)