tiistai 9. helmikuuta 2010

viikon vastuuttomat

Yrgh. Terveisiä täältä missä päivän suurin saavutus on ollut suu avaaminen sen verran, että pystyin syömään keittoa haarukalla. Olin eilen viisaudenhammasleikkauksessa, kaksi hammasta sai lähtöpassit armottoman tuskan saattelemina. Nyt nautiskelen elosta turvonneen posken, tiukkojen särkylääkkeiden sekä pillillä nautittavan ruoan kanssa. Sohva on ollut paras kaverini, etenkin kun siellä pääsyään kainalooni odottaa tällainen mussukka:

Image and video hosting by TinyPic

Samaisen mussukan ansiosta olen saanut työntää oman kuononi ulos kotoa edes sen verran, mitä koiran ulkoiluttaminen näissä olosuhteissa vaatii. Muuten en ehkä raaskisi hilautua mutaation kokeneen pärstäni kanssa kylppäriä pidemmälle. Näin ei tosin ollut vielä pari päivää sitten, kun harrastin sunnuntaishoppailua!

Olenko ainoa laatuani, kun aina silloin tällöin (usein sopivasti juuri alennusmyyntien aikaan) palaan kaupoilta mukanani ostoksia, joista yhtäkään en osannut ennakoida? Asioita joita en tajunnut edes haluavani ennen kun osuivat kohdalle! Sunnuntaina mukaan tarttuivat takki ja leggingsit, joista jälkimmäinen ostos oli edellistä kalliimpi.

En kerta kaikkiaan osannut vastustaa JC:n puolipnahkaisia leggingsejä. Toivon näille pitkää ikää ja paljon käyttöpäiviä. Pnahkahousuvillitys vie näemmä mennessään; kiva saada vähän rennompaa versiota edeltäjilleni!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Toinen täysin puun takaa yllättänyt hankinta oli Zaran alerekistä pomittu takki. En tiennyt miksi sitä kutsuisin, materiaali kun on pääosin villaa, vaikkei kyse olekaan villakangastakista. Jonkinlaista ohuehkoa huopaa siis, ilmeisesti.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen kierrellyt kirppiksiä mielessäni jokin mukavasti istuva tekoturkis. Luulenpa, että tämä takki voisi ajaa saman asian. Se näyttää nimittäin yllä erehdyttävän paljon turkikselta, ja mallikin on vastaavanlainen. Parhaimmillaan nautittuna kevätauringon kera korot sekä vaikkapa ylläolevat leggingsit jalassa.

Olen muuten viihdyttänyt itseäni, sohvaa sekä koiraa mm. BBC:n uusimmalla Emma -minisarjalla. Pahoin pelkään, että meidän on liittettävä jylhien sankareiden seuraan myös Johnny Lee Millerin esittämä Mr. Knightley. Edelleenkin, puhtaasti näyttelijänlahjojen ansiosta.


Suosittelen muuten kyseistä Emma -versiota lämpimästi, jos et sitä joulun aikaan yleltä katsonut! Itse tilasin omani play.comista.

3 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Auts, viisureiden poisto on jotakin todella kamalaa. Omani poistettiin toiselta puolelta n. 5 vuotta sitten ja kauhulla odottelen, koska pitää poistaa jäljelle jääneet kaksi. Jalkapallo poskessa ei tosiaan tunne oloaan kovin hehkeäksi. Jaksamista!

Jenni / North and South kirjoitti...

Neiti S: kiitos! :) joo tekis niin vaan mieli linnoittautua neljän seinän sisälle kunnes turvotus laskee! tällasen operaation parhaita puolia on kyl tosin se että kun ne hampaat kerran on poistettu niin ei luulis ainakaan paljoa murhetta niistä enää saavan!

Riikka kirjoitti...

Samoja legginssejä etsin, mutta myllyn jc:ssä ei ollut. Keskustaan en ehtinyt, mutta pakko varmaan mennä katsomaan olisiko siellä, noi näyttää niiiiin hyvältä!!