lauantai 27. helmikuuta 2010

uusi tukka

ja uusi kampaajatuttavuus! luulen että meistä tulee hyviä ystäviä. jos näin käy, kerron puljusta myöhemmin enemmän.

malli säilyi samantapaisena, toispuoleisuutta korostettiin vielä lisää. takana on havaittavissa myös sekä ihan lyhyttä että pidempää. "sulla on tollainen keessi", totesi poikaystävä ilahtuneena (??).

Image and video hosting by TinyPic

vuosien pitkätukkaisuuden jälkeen olen niin tyytyväinen näin lyhyeen! se on helppo, ja silti näyttävä - pitkä tukkani oli aina kiinni koska olin niin tumpelo käsittelemään sitä...

p.s. mitä kännyköiden hinnoille on tapahtunut??? lähes neljä vuotta palvellut uskollinen puhelimeni on tullut tiensä päähän - ensin sammui valo, sitten pysähtyi kello. viimeinen heikkouden merkki oli, kun virrat meni joka kerta kun tuli viesti tai puhelu. tänään ollaan menossa ostamaan uutta, mutta mitä ihmettä! kaikki puhelimet tuntuvat maksavan vähintään 300 euroa ja/tai vaativan sitoutumista kytkykauppaan. missä on ne yksinkertaiset kamerattomat puhelimet joita sai hyvässä lykyssä useamman kappaleen satasella?

3 kommenttia:

Jenni / North and South kirjoitti...

oh! tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tukka! <3 Juuri vuoden vaihteessa ostettiin muuten äitille uusi puhelin, joku Nokian simpukka, joka maksoi reilusti alle satasen (muistaakseni 65 euroa) DNA:n liikkeessä, eikä vaatinut mitään kytkyä. Kyllä noita halvempia peruspuhelimia siis jostain löytyy, kun vaan etsii. Onnea etsintään! :)

Eeva/North and South kirjoitti...

maija: löytyi, mahdollisimman yksinkertainen (kamera oli kuitenkin pakko hyväksyä) ja maksoi stokkan alekupongilla 80 e. olen varsin tyytyväinen uusi omistaja :)

jenni: thanks, niin mäkin!