torstai 18. helmikuuta 2010

Jenni avautuu

Voi Mauno minkä teit. Netti ei pahemmin pelitä edelleenkään.

Se ei tosin ole mikään suuri menetys tälle blogille: istun lähestulkoon joka aamu lattialla vaatekaappini edessä vääntämässä tekoitkua siitä, kuinka on mahdollista omistaa näin paljon vaatteita ilman että on MITÄÄN päällepantavaa. Haluaisin mekkoja. Hameita. Huljuavaa, pitsiä, värejä. Korkeita korkoja! Aah. Ainoa ongelmani on se, että on maailman typerin ajatus edes kuvitella selviävänsä Kuopiossa (-100c) pyöräillessä viimaa vastaan kesämekko päällä korot jalassa. Yeah right.

Inspiroituisin katumuoti yms. sivustojen kuvilla ja leikkisin virtuaalipaperinukeilla (aka katumuotisivustojen kuvilla), jos se netti vaan toimis.

Väliaikaratkaisuna nautin klassikoista uuden inspiraation puutteessa. Voiko klassikoiden kanssa mennä koskaan metsään?

t. neiti mustassa kynähameessa ja valkoisessa kauluspaidassa.

ps. talviolympialaiset ovat mielestäni urheilujuhlaa parhaasta päästä. Otin vanhemmiltani lainaan vanhan digiboksin, ihan vaan olympialaisten ajaksi, sillä itselläni ei ole digivalmiuksia. Boksi ei toiminut. Ostin uuden, epätoivoissani. Käyttämättömän siis. Sekään ei toiminut. Ilmeisesti vika on remontin jäljiltä väärin asennetussa kaapeliyhteydessä. Kuin pahasti voi tekniikka olla yhtä ihmistä vastaan? Muutan kohta metsän keskelle ja syön sieniä ja marjoja kesät talvet. Mur.

Ei kommentteja: