tiistai 23. helmikuuta 2010

inspiraatio palaa pätkittäin

Mauno, tuo pieni veijari, osoittaa pitkästä aika pienenpieniä yhteistyöhalukkuuden merkkejä. Joten näillä mennään.

Kuten jo aiemmin kerroin, olen kärsinyt jokseenkin katastrofaalisesta inspiksen puutteesta viime aikoina, mitä tulee kaikkeen. Nyt alkuviikosta se on alkanut hiljalleen elpyä: tentit on tältä viikolta jo tentitty ja seminaarityötkin pikkuhiljaa pulkassa.

Illalla lähden katsomaan poikaystävän bändin ihka ensimmäistä keikkaa paikallisen musiikkibaarin open stage -iltaan. Pitää varmaan kerätä kunnon cheerleading -energiat iltaa varten, ehkä pääsen porukan viralliseksi groupieksi. :D

Eilisen asussa oli edes hitunen järkeä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Tosin: unohtakaa bad-hair-dayt, minulla on meneillään ihan kunnollinen bad-hair-month. Siksi siis pipo.

Eilinen toi mukanaan myös keskisuuren oivalluksen. Kun kelit ovat jo kolmatta kuukautta putkeen pitkäkalsari -materiaalia, ja tekee mieli valittaa siitä että kaikki naisellinen (tai no mekot ja korkkarit nyt ainakin) tuntuu kaikessa epäkäytännöllisyydessään mahdottomalta, on jäljellä vielä yksi valttikortti: huulipuna! Se ei kysy säätä.

Olen joskus ostanut jotain naamiaisia varten tuon ihanan pariisinpunaisen (oma nimitys värille) huulipunan halpiskosmetiikkamerkki wet'n'wildilta, ja se osoittautui tosi hyväksi! Ei lähde huulista niin millään, levittäytyy tasaisesti eikä tahmaa liikaa. Itse saan tämän käyttämisestä kunnon Edith Piaf -vibat, vaikka Piaf taisikin olla itse astetta tummemman värin kuluttaja. Jos joku tykästyi, niin puna on wet'n'wildin gloss & shine -sarjaa, sävyn nimi niinkin persoonallinen kuin E81410, eli se kaikista kirkkaimman punainen. :)

Image and video hosting by TinyPic

Tästä kuvasta tuli jostain syystä mieleen chisu!!??

Image and video hosting by TinyPic

Äidin ystävän käsin tekemä villapaita on ihan mieletön. Ajatella, että joku on noin taitava. Omasta mielestäni olen neulomisen saralla erityisen onnistunut joka kerta kun saan tehtyä villasukkaan kantapään.

Image and video hosting by TinyPic

Villapaita: käsityötä
Musta hame alla: terra nova
Punaiset mokkaylipolvensaappaat: niihin liittyy pieni tarina yhdestä ihanasta ystävästä. Pahoin pelkään, että teen niistä viikon kenkäparin ja kerron sitten lisää!
Huivi: kirppis
Tiikerikuosinen sohvaperuna taustalla: omasta takaa

Hupsista, huomasin juuri että nyt sitä inspistä alkaa olla jo yli omien tarpeidenkin. Pysykää siis linjoilla!

2 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Punainen huulipuna pelastaa oikeasti asun kuin asun! Nykyään en muita värejä käytäkään.

Jenni / North and South kirjoitti...

No niinpä! Ja sopii säähän kuin säähän, nerokasta.