keskiviikko 3. helmikuuta 2010

saapasjalkakissa

hrr. palasin juuri ulkoa, kävimme ottamassa näytelmän promokuvat wärtsilän vanhalla tehdasalueella sataman tuntumassa. pakkasta ei ole enää niin paljon, mutta yllättävän nopeasti tulee kylmä kun seisoo satamanosturilla pelkissä remonttireiskahaalareissa ja heiluttaa rälläkkää kädessä. mutta oli kivaa! lupaan postata pienen mainoskampanjan näytelmästä myöhemmin.

kokeilin tänään erilaisia saapasvaihtoehtoja uusien haaremiporkkanahousujeni seuraksi. housujen vika on nimittäin se, että lahkeet eivät kapene tarpeeksi. luulen että niitä täytyy modata vähän.

ensimmäinen saapasvaihtoehto on pedro mirallesin vaaleat nahkasaappaat, jotka olivat ensimmäinen kallis kenkäostokseni. ne maksoivat 50 % alennuksessa 145 euroa, ja ne oli pakko saada!

Image and video hosting by TinyPic

toiseksi kokeilin punaisia nahkasaappaita. kengät on teetetty, sopivat siis jalkaan täydellisesti. luovat näiden housujen kanssa mielestäni hyvin kasakkatunnelmaa!

Image and video hosting by TinyPic

vagabondin missyt ovat edelleen ihanat, mutta yhdistettynä näihin housuihin syntyy ihan vääränlainen pussihousufiilis. ei ei ei.

Image and video hosting by TinyPic

sitäpaitsi säälittävät tikkujalkani näyttävät entistä tikkumaisemmilta. ja mikä toi "oon bloggari, kuvissa siis jalat sisäänpäin kääntyneenä"-asento oikein on??!?

berliinistä ostetut second hand-mokkasaappaat ovat uskomattoman hyvässä kunnossa.

Image and video hosting by TinyPic

apua. kaiken kaikkiaan tulin siihen tulokseen, että mikään pari ei kolahtanut. monetko saappaat pitää ihmisellä olla että edes yhdet sopii?

tässä on nyt siis kaksi vaihtoehtoa, joko kaventaa ne housut tai ostaa äkkiä uusia saappaita. what's it gonna be?

1 kommentti:

Jenni / North and South kirjoitti...

äänestän vikaa paria!