perjantai 12. helmikuuta 2010

puskista

hei!

olen ollut täydellisessä nettipimennossa ihan liian kauan. olen tehnyt viimeisen viikon (ja vähän enemmänkin) päiväkotisijaisuutta ja illat luuhannut teatterilla - kotona olen käynyt vain nukkumassa. asukuvia ei myöskään ole juuri otettu, päiväkotiin kun pukeudutaan mukavasti ja lämpimästi. pesti jatkuu vielä ensi viikon, voin tietty silloin näppästä kuvan upeista toppahousuistani, säärystin- ja pipokerroksista ja miljoonasta villapaidasta jotka saavat toppatakin pullottamaan epäilyttävästi.

tänään on vapaailta, huomenna ensi-ilta. uskomatonta olla kotona. kävin saunassa ja tein ruokaa, pitäisi jaksaa siivota (kämppä on pommin jäljiltä ja pyykkikriisi päällä).

en ole ehtinyt ladata photoshopia koneelle enkä avata koko masiinaa. odottamassa ihanat 19 sähköpostia toisella kotimaisella. ei mitään hajua siitä mitä blogimaailmassa tapahtuu. ahdistaa ajatuskin siitä mitä kaikkea pitäiskään lukea...

mutta ei tänään. säästän ensi viikkoon netin selaamisen. tänään aion leipoa kakun, siivota jos jaksan ja nauttia hyvästä elokuvasta.

yksi todiste siitä että olen edelleen elossa. sekin tosin muutaman päivän takaa, joten en olisi ihan niin varma. kuvassa meikitön bloggari, likainen tukka, paita joka ei ole kummoinen mutta printti on hieno, poikaystävän suunnittelema!

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja: