keskiviikko 3. helmikuuta 2010

monkiweekdaymonkiweekdaymonkiweekday

koska koko tyyliblogimaailma pursuaa jo kertomuksia viikonloppuisesta tukholmanvisiitistä, ihan vain piruuttani kannan korteni kekoon! tieto lisää tuskaa jne. keskityn tässä nyt kuitenkin vaan esittelemään sen ostossaaliini, jota tässä jo on hehkutettu.

yksi asia on kuitenkin pakko kertoa risteilystä sinänsä. järjestetty ohjelma oli mielestäni laadukasta ja mielenkiintoista, mutta jotain jäi uupumaan. olisin kaivannut enemmän yhteisöllisyyttä, sitä että jokainen olisi saanut nopeasti kertoa nimensä ja bloginsa nimen. ei olisi ollut niin anonyymi olo. ensimmäisenä päivänä kaikki tuntuivat muutenkin olevan varsin jännittyneitä ja liikkuivat valmiissa porukoissa, joten niin mekin.

meillä kävi uskomaton tuuri kun perjantai-illan buffetissa meitä ei oltu plaseerattu joidenkin tylsien bloggareiden viereen, ei todellakaan, vaan saimme seuraamme neljä viehättävää nuorta miestä. herrojen jutut (tyyliä "miettikää miltä tää suklaamousse näyttää kun se tulee ulos" ja "muistakaa että tänään kaikki seksuaalinen kanssakäyminen vastakkaisen sukupuolen kanssa perustuu väkisinmakaamiseen - röh röh, röhöröhöröhö") saivat meidät kuitenkin toisiin aatoksiin, ja lauantai-iltana olimme enemmän kuin onnellisia saadessamme tutustua samassa pöydässä istuviin mirellaan, roosaan, neiti s:ään ja katarimariaan.

lauantaina tukholmaan tullessamme suuntasimme suoraan åsögatanille ja beyond retroon. siellä ihailtiin mekkoja ja trenssejä ja kenkiä ja vaikka mitä muuta lähes tunnin ajan. jenni pystyi vastustamaan kiusausta, eeva ei. kotiin lähti ihana 70-luvulta peräisin oleva mekko + bolero, täydellinen kaikkiin kesäjuhliin!

Image and video hosting by TinyPic

yksityiskohta kuviosta:

Image and video hosting by TinyPic

beyond retron huono puoli on se, että siellä aina joutuu väkisin sellaiseen "tarvitsen-satamäärin-pitsimekkoja-ja-miesten-ruutupaitoja"-olo. eli kohtuuden määrittäminen on hankalaa. tällä kertaa taisimme selvitä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

beyond retrossa oli myös vähän se meininki, että kaikki asiakkaat olivat suomalaisia mutteivät muka huomanneet sitä :) illalla laivalle palattuamme alkoi sataa kommentteja tyyliin "hei ostitko sen mekon, näin sun kokeilevan sitä..."

kävelimme (kaikkien muiden bloggareiden tavoin) götgatania pitkin kohti slussenia. pysähdyimme american apparelissa, whyredillä ja bikbokissa. ihme kyllä olimme lähestulkoon kylmän rauhallisia ja pystyimme hillitsemään ostoshalumme. toisin kävi, kun päästiin weekdayhyn ja monkiin. meininki oli villin lännen luokkaa, suomalaiset bloggarit säntäilivät alehyllyjen väleissä ja se weekdayn raidallinen tunika oliva laivalla ainakin kolmella, raitapaitoja yhteensä laskimme ainakin seitsemän.

allekirjoittaneelle tarttui weekdaysta mukaan

cheap mondayn omituinen jättivillatakki, jonka kiristin mustalla vyöllä. napeissa lukee "över min döda kropp", mikä nauratti opiskelukavereitani kovasti. kuvaan pääsivät myös silmäpussit ja hapsottava tukka.

Image and video hosting by TinyPic

ihanat porkkanahaaremihousut

Image and video hosting by TinyPic

ja hapsupaita

Image and video hosting by TinyPic

tämä oli lauantaina päällä laivalla, ja haa, se toimi! illan viimeiseen (ja myös ensimmäiseen?) hitaaseen minut vei noin 19-vuotias pörröpää, joka ihasteli paitaa ja kyseli kovasti blogiristeilystä. ja näytti ihan tehosekoittimen otolta sitäpaitsi.

(kuka muistaa tehosekoittimen??)

tässä ne oli! monkista nappasin mukaani vielä talvitakin.

ja ai niin! iloisin yllätys meinasi unohtua. kotimatkalla laivalla arvottiin x määrä palkintoja. meikäläisen arpaonni on niin surkea että se on jo jonkinlainen käsite, mutta eikös vaan siltikin (ehkä ekan kerran ikinä) voitin jotain, ja kaiken lisäksi vielä tämän:



ehkä nyt viimeinkin näille surkeille kuville tulee loppu! varsinkin kun jenni oli niin ihana että lainasi mulle pokkarinsa.

jipei! kaiken lisäksi nyt on ihan kevättalvi, lunta tippuu katolta ja aurinko paistaa!

edit./ en aio hölistä niistä usein mainituista goodie bageista täällä mitään. enkä laita pystyyn arvontoja. sain oman paperikassini tyhjennetyksi kun kävin vanhempien luona, sisko otti tukkatuotteet ja äiti naamarasvat (paitsi sen jennin mainitseman skin foodin otti kyllä isukki, saas nähdä käyttääkö se sitä...), saippua meni poikaystävän ja kämppiksensä kotiin (musta, ei sovi tytölle!) ja loput raahasin sitten kotiin.

sain myös mielettömän niittinahkarannekkeen (se on aivan kamala, xena warrior princess yhdistettynä sadomasokismiin) jota olen yrittänyt tarjota jokaiselle vastaantulijalle siinä (vielä!) onnistumatta.

7 kommenttia:

Joa kirjoitti...

Anonyymi olo oli tosiaankin ekana päivänä! Hui että se oli kamalaa, kun ei tuntenut ketään. :D Olen niin onnellinen siitä viitoskerroksen lesbonunnien raamattunoitapiiristä!

Ihanan lämpöisen näköinen tuo jättineule! Löllöily rocks. ;)

Jenni / North and South kirjoitti...

mitä, eihän tässä ollut vielä kaikki! minne jäi se hame? entä takki? jotain rotia nyt Eeva.

Joa, hauska kuulla ettei oltu ainoita joilla oli pikkasen alien- fiilikset perjantaina. :D

Neiti S. kirjoitti...

Meistäkin oli mukavaa, kun saatiin teidät ruokailuseuraksi :)

ps. saa mutkin linkata. Ihan niin anonyyminina en bloggaile ;)

Eeva/North and South kirjoitti...

neiti s, mä yritin mut en onnistunu, sit epäilin et se johtuu siitä et sanoit tehneesi blogisi karttaamattomaksi tms... ilmeisesti et, joten johtuu mun olemattomista taidoista. yritän uudelleen :)

Neiti S. kirjoitti...

Häh? Karttaamattomaksi? Milloin mä olen niin sanonut? Mitä se edes tarkoittaa? Kummallista. Kyllä ennen on ainakin onnistunut. Suuremmat voimat yrittää selvästi hävittää mua blogikartalta :D

Ence BOO kirjoitti...

Samispaita tuo Cheap Mondayn neuletakki, se on melkoisen cool!

Jenni / North and South kirjoitti...

joo kaikella rakkaudella ja kunnioituksella Eevan dataajantaitoja kohtaan, luulen että neiti s sua vastassa ei ollut mitkään suuremmmat luonnonvoimat tällä kertaa. :D kävin vähän fiksailemassa ja nyt kaikki on kunnossa, toivottavasti Eeva ei haittaa.