sunnuntai 14. helmikuuta 2010

sleep tight tiger

Huh. Onnistuneen, mukavan, ruoan ja oikeaoppisten mojitojen täyteisen tyttöjenillan päätteeksi kokeilin onneani Maunon kanssa ja kuinkas kävikään; työtaistelu on toistaiseksi tauolla.

Kävimme eilen muutaman kaverin ja sulhoni kanssa Husky Rescuen keikalla. Sain kuulla pariinkin otteeseen olevani hr:n laulajan Reeta Vestmanin näköinen. Palkkaakohan joku varamiespalvelu muusikoiden lookalikeja? Voisin ilmoittautua listoille -tietenkin sillä varauksella, että saisin esiintyä playbackina, minusta kun ei ole Vestmanin ihanan soljuvan äänen imitoijaksi.

Keikalla viihdyin ao. asustuksessa. Olin ihan kahden vaiheilla siitä, tehdäkö asupostausta vaiko eikö -mielestäni asuni oli niin korostetun mainstream. Niin nähty. Raitaa, tekonahkaa, jakkua, you name it.

Itse asiassa aamulla aikeeni asun suhteen olivat ihan toiset. Kyllästyin raitoihin tajuttoman hehkuttamisen takia jo ennen kuin kunnolla ehdin innostuakaan, ja olin jo päättänyt etten sisällyttäisi touhuun weekdayn raitapaitaa. Toisin kävi. Kokeilin kaikkea mahdollista, eikä mikään näyttänyt yhtä kivalta. Piruviä.

Pointtini siis: taistelin kyllä viimeiseen asti tätä vastaan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Voisin muuttaa asumaan noihin jc:n leggingseihin. Ah.

ps. please ignore tukanvääntely. Mulla on päällä joku bad-hair-month. Pitäis kai varata aika luottikselle.
pps. nonih, jokohan se olis aika mennä nukkumaan. Öitä!

Ei kommentteja: