tiistai 26. tammikuuta 2010

jylhiä sankareita

luulen että on tullut aika valottaa vähän enemmän sitä porukkaa, joka antoi blogillemme sielun ja nimen. jenni jo asiaa liippasikin, mutta nyt mennään oikein kuvien kanssa.

asiaan vihkiytyneet tietävät, että kaikki alkoi hänestä:

Image and video hosting by TinyPic


ihana, ihana colin firth jonka roolisuoritus bbc:n ylpeydessä ja ennakkoluulossa (austen) saa vatsan edelleen heittämään kuperkeikkaa. se hymy, märkä paita (!!) ja jopa ne pulisongit...


sitten tuli r a...

Image and video hosting by TinyPic


richard armitage john throntonina bbc:n versiossa elizabeth gaskellin north and southissa. vetää melkein sanattomaksi. kyseisen sarjan loppukohtaus on todistettavasti ainoa, joka on saanut allekirjoittaneen lähes syöksymään telkkarin läpi.

...ja mr. rochester...

Image and video hosting by TinyPic


jane eyre (charlotte brontë) on kahteen edelliseen sisarsarjaansa verrattuna outo lintu kauhuromanttisine vaikutteineen, mutta miespääosaan bbc on taas kerran löytänyt täydellisen näyttelijän. mistä näitä oikein sikiää? mr rochesterin näyttelijä toby stephens on muuten lisäksi maggie smithin poika, joten lahjakkuuden alkuperää ei ole vaikea määrittää.

imdb kertoo myös, että vuonna 1983 tehdyssä jane eyre-versiossa rochesteria on näytellyt timothy dalton! hih. mun lempi-bond!

...ja anthony hamilton vaimoissa ja tyttärissä. kuvan neitonen oli se, joka innoitti jennin afrikkapukeutumista alemmassa postauksessa.


Image and video hosting by TinyPic

...ja kapteeni wentworth austenin persuasionissa! sarjan loppukohtauksessa se tyttö juoksee empire-mekossa hulluna läpi kaupungin ja sitten...


Image and video hosting by TinyPic

lääh. täytyy siis huomauttaa, että edeltävä näyttelijäkaarti kiinnostaa meitä vain ja ainoastaan lahjakkuuden nimissä!

viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on mainittava eräs joka on kaukana bbc:stä, mutta kuuluu silti samaan sarjaan.


Image and video hosting by TinyPic

italialaisen elisa di rivombrosan fabrizio. uskallan väittää että ollaan jennin kanssa tämän sarjan asiantuntijoita, koska ollaan nähty uncut-versio :) (jälkeenpäin ajateltuna en ole varma, olisinko halunnut nähdä sitä. ainakin ymmärrän nyt miksi yle leikkasi kyseiset kohdat pois.)

toivottavasti nämä kuvat (ja sekavat jorinat niiden välissä) selkeyttää edes vähän sitä, miksi blogimme on sen niminen kuin on ja miksi bbc:n pukudraamat kiinnostaa. jos haluatte tietää, miksi north and southin (kuten ihan kaikkien muidenkin!) loppukohtaus saa puristamaan sohvan käsinojia ettei ryntäisi läpi telkkarin, katsokaa itse :)

hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

Jenni / North and South kirjoitti...

hiih, tää (kuvat eritoten) sai aikaan pienoisen kikakika -efektin mussa!

mutta hyvä että muistit varmistaa, että näyttelijänlahjojen perässähän tässä eritoten ollaan. :D

Kanssaihailija kirjoitti...

Olettehan seuranneet Spooksia, joka tulee mtv3:lta nimellä 'Erikoisjoukkue'? Näyttelijäkaartissa Richard Armitage sekä menneillä tuotantokausilla myös Rupert Penry-Jones.

Siinä on mahdollisuus seurata herrojen dramaturgista lahjakkuutta. Vähän tietty häiritsee, kun R A esiintyy välillä ilman paitaa...:P

Luitte oikein.

Jenni / North and South kirjoitti...

kanssaihailija:
KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄ! :D
meillä ei kummallakaan ole digivarustuksia, joten telkkaria ei tule paljoa katsottua. Mutta arvaa vaan millaiset rytmihäiriöt sain kun vanhempien luona kanavia selaillessani vilkaisin ensimmäistä kertaa tuota spooksia, ja se oli SE jakso jossa oli molemmat miehet, ja kirsikkana kakussa RA ilman paitaa. Siis ihan oikeesti, ei sellaista olis saanut tehdä pahaa-arvaamattomalle naiselle. Meinasin kuolla onnesta siihen paikkaan! :D

Jenni / North and South kirjoitti...

Niin ja tietysti laitoin Eevalle hehkutusviestin heti kun syke oli hieman tasaantunut. :)

Kanssaihailija kirjoitti...

Aika mieletön säkä, että sattuu katsomaan telkkaria juuri tuollaisella hetkellä. Vai oliko se sittenkin kohtaloa...? Oih kuitenkin.

Eeva/North and South kirjoitti...

OOH.