tiistai 19. tammikuuta 2010

mitä ajattelin tänään

ihmettelin pitkään kurssin "nordisk etnologi" aamuluennolla, miksi luennoitsija puhuu norjalaisten vaalitavoista. luennon loppupuolella tajusin, että kyse olikin valaanmetsästyksestä. kyllä tää svenska taas pikkuhiljaa joululoman jälkeen alkaa sujua...

kävin lounaalla kirjaston yhteydessä olevassa kahvilassa. lounaan hinta oli suolainen 8,50, mutta ruoka oli älyttömän hyvää ja kahvilan italialaislähtöinen omistajasetä rupesi juttelemaan kanssani ja meillä oli hyvä keskusteluhetki.

kävelin aamulla kouluun, luennon jälkeen teatterille maalaamaan seiniä, sieltä takaisin kouluun ja viimeisen luennon jälkeen kipin kapin taas teatterille. onneksi ensi-iltaan on enää alle kuukausi.

olin päässyt viimeviikkoisesta tentistä reippaasti läpi. olin kyllä lukenut, mutta vastaukseni pohjasin 97- prosenttisesti tuntemukseeni hovimäestä. jee!

uusi kotiseurakuntani kutsui minut katsomaan lätkämatsia lauantaina! mahtava tapa tutustua uusiin seurakuntalaisiin! poikaystävä ei valitettavasti pääse paikalle avecina, joten menen yksin. ihan jännittää nähdä minkälaisia ihmisiä paikalle saapuu, vai olenko yksin kirkkoherran kanssa...

arki on ihanaa.

(olen tällä hetkellä kameraton, koska isältäni lainassa ollut kamera on nyt sen oikealla omistajalla. tein viime viikolla epätoivoisen metsästysretken kellariin oman kamerani löytymisen toivossa. ei löytynyt (vielä), mutta elän toivotta. samassa rytäkässä (=muutto) kadonnut poikaystävän leatherman löytyi!)

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Hehee, mua repeilytti erityisesti kohdissa "vaalitavat vs. valaanmetsästys" sekä "Hovimäen tuntemus"! Aivan loistavaa - ns. pyhäkoulutaidoillahan menee yllättävän monet tentit yo:lla läpi.

Ja kieltämättä melko moderni veto seurakunnalta kutsua kansaa lätkämatsiin. Pelaak TuTo? ;)