sunnuntai 24. tammikuuta 2010

vaimoja, tyttäriä ja blogiristeilyjä

Kuten aiemmin olemmekin tulleet maininneeksi, olemme lähdössä ensi viikonloppuna blogiristeilylle! Vaikka oma blogimme onkin hieman lapsen kengissä (tosin saimme uuden bannerin ja allekirjoittanut onnistui jopa koodaamaan sen oikeaan paikkaan (kaikki jotka yhtään tuntevat tietävät, että olen ehkä just niin kaukana koodaajasta kuin kukaan ihminen ikinä, joten saavutus on aikamoinen), niin on hauskaa päästä tapaamaan muita hurahtaneita ja saman henkisiä. Onko kukaan tänne eksyneistä tulossa mukaan? On se kummallinen, tämä digiaika. (Tähän pakollinen filosofointi bloggaamisesta, sitä harrastavista ihmisistä ja tukholman shoppailumahdollisuuksista. Muista sisällyttää ainakin termit IRL sekä monki. ;)

Juteltiin Eevan kanssa myös, että jos risteilyohjelma ei jostain syystä vastaa odotuksia, niin onhan meillä aina buffet sekä toisemme. Ja siinä seurassa ei ole ollut tylsää muistaakseni kertaakaan lähes viiteen vuoteen.

Luin ite puin -blogista mitä mainioimman listan siitä, millä asein blogiristeilyyn pitää varautua. Aion itse varmistaa, että täytän jokaisen kohdan. Kiitos tiiti! :D

Hurahdin tänä viikonloppuna BBC:n Wives and Daughters -minisarjaan, joka perustuu blogillemme nimen antaneen North&South -kirjan kirjoittajan Elizabeth Gaskellin toiseen romaaniin.

BBC + historiallinen draama + komeita miehiä ja kauniita naisia + tajuttomat läjät pitsiä, tylliä, taftia, silkkiä ja satiinia. Mikä voisi mennä pieleen? Olen koukussa.



(Ylin kuva täältä, keskimmäinen täältä ja alin täältä.)