maanantai 11. tammikuuta 2010

uusi vuosi

bloggailen näitä joululoman tapahtumia vähän jälkijunassa... mutta en yhtään kadu sitä, että rentouttava lomani tarkoitti lomaa myös tietokoneesta ja internetistä.

vanhempani lähtivät joulun jälkeen vaihdossa olevan veljeni luo, ja olin luvannut jäädä vahtimaan asunnon kahta oikeaa omistajaa, kissapetoja. (valitettavasti kuvaa nyt ei tähän hätään löytynyt.) vietimme poikaystäväni kanssa varsin mainiota elämää isossa talossa, söimme hyvin, kokosimme 1000 palan palapelejä (joista yhden toinen kissoista iloksemme levitti palasina ympäri kämppää), katsoimme klassikkoelokuvia ja mikä tärkeintä, vietimme aikaa yhdessä ja kavereiden kanssa.

uudeksi vuodeksi lähdimme pienellä porukalla vanhempieni mökille turun saaristoon. oli ihanaa, kylmää ja lumista, mutta meri ei ihme kyllä ollut jäässä. aattopäivä meni mökkiä lämmittäessä ja ruokaa laittaessa, lisäksi katsoimme yhden bond-elokuvan, pelasimme vanhoja ja uusia seurapelejä ja puoliltaöin siirryimme ulos katselemaan ja räjäyttelemään raketteja.


uusi vuosi (yhdessä vapun ja juhannuksen kanssa) juhlana on itselleni ollut aina aika merkityksetön. juhlan aihe ei toki sinällään, mutta tuntuu että kyseisiin hippaloihin liittyy aina paine siitä että pitäisi olla jossain mielettömissä bileissä sen sijaan että kyhjöttää vihaisena kotona. olen usein ollut vuoden vaihtuessa ulkomailla tai viettänyt juhlaa ihan vaan lähimpien kavereiden kesken syöden nakkeja ja perunasalaattia...


tämä uusivuosi on ehdottomasti paras naismuistiin, ainakin suomessa vietetyistä. saatiin olla ihan rauhassa, ja keskiyöllä oli upeaa katsoa kun taivas hohteli turun, raision ja naantalin (ainakin) ilotulitteista niin että kumu vaan kävi. ja täysikuu teki tunnelman entistä hienommaksi.

en kiusaa kanssajuhlijoitani henkilökuvien julkisella esittelemisellä, mutta voin vakuuttaa että ainakin karkkihammas- ja -pusuhuulikuvat saavat allekirjoittaneella hymyn naamalle...

toivottavasti muidenkin uusi vuosi on sujunut rattoisasti!

viime postauksessa jo mainitsin joitakin tekemiäni uuden vuoden lupauksia. en varsinaisesti usko tällaisiin lupauksiin, varsinkin kun itselläni olematon itsekuri tekee lupausten pitämisen lähes mahdottomaksi. tänä vuonna ajattelin kuitenkin luvata muutamia asioita.

suurin motivaattori näille asioille on se, että satsaamalla itseeni en voi mennä kovin pahasti männikköön, tai.....

no, joka tapauksessa. vuonna 2010 aion:

yleisesti viettää mainiota elämää, eli
  • liittyä läheiseen kuntokeskukseen ja aloittaa suunnitelmallisen kuntoilun check
  • yrittää pitää keittiön (ja muutkin osat kodista) siistinä
  • opetella tekemään enemmän ja parempaa ruokaa
  • olla hyvä tyttöystävä
  • viettää aikaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa
  • syödä paremmin
  • ruveta opiskelemaan kunnolla
  • ostaa (niistä pitkään unelmoituani) nahka- tai tekonahkahousut ja check
  • panostaa enemmän blogiin!
  • (vielä pieni salainen toive: löytää kamera!)

nyt lähden viettämään sitä mainiota elämää spinning-tunnille. laitan ehkä nahkahousut jalkaan. siten olisin tänään jo toteuttanut ainakin kolmea itsellenin lupaamistani asioista...!

hauskaa illanjatkoa!

-eeva

p.s. yritämme keksiä jotain järkevämpää muotoa noille kuville... miksiköhän noistakin tuli ihan eri kokoisia??

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, tästä tuli mieleen se yksi uusivuosi, joka vietettiin hohdokkaasti niissä olarilaisten bileissä ja mulla oli "sohva" ja sitten käveltiin siinä kammottavassa kylmyydessä kotiin ja juotiin minipulloista jotain konjakkia.

Millon saa tulla Turkuun? Nähdäänko me sen diplomineidin juhlissa?

Aurinkoista päivää!
a.

Eeva/North and South kirjoitti...

valitettavasti en pääse diplomineidin juhliin koska olen täällä kiinni, mutta ehkä maaliskuussa seuraavan kerran tulen kunnolla espooseen (apua!). mut turkuun saa tulla koska vaan, varsinkin 13.2 jälkeen kun meidän näytelmällä on loistokas ensi-ilta!