keskiviikko 27. tammikuuta 2010

kylmä + lämpimästi pukeutuminen = hot?

tukholmaan on luvattu lauantaiksi -10 astetta ja kovaa tuulta. luultavasti siis sitä samaa mistä turkulaiset saavat paraikaa nauttia. en millään haluaisi vilustuttaa itseäni, en edes siksi että näyttäisin hyvältä niiden 100 muun bloggarin silmissä.

päälle ei enempää eikä vähempää kuin pilkkihaalari. musta ja harmaa on sitäpaitsi trendikkäitä värejä.

Image and video hosting by TinyPic

jalkaan jotain, johon mahtuu monet villasukat ja pohja pitää liukkaalla kadulla.

Image and video hosting by TinyPic

päähän karvalakki, mallia pinkki. jotain tyttömäistä pitää toki olla.

Image and video hosting by TinyPic

kasiin nämä lämpöiset nahkarukkaset. ne on tämän asun finnish design.

Image and video hosting by TinyPic

näen jo sieluni silmin miten kaikki korkkareissa ja ohuissa takeissa keikkuvat kaunottaret katsoo kadehtivasti järkevää ja lämmintä asukokonaisuuttani!

no niin, leikki sikseen. totuus on kuitenkin se, että kekkaloin ihan yhtä lailla epäkätevissä korkkareissa ja liukastun joka kadunkulmassa, hytisen liian ohuessa ja liian lyhyessä takissani (mutta eihän toppatakkia voi laittaa!) ja vain sukkahousuihin verhotut sääret hyisen tuulen armoilla. nähdään ensi viikolla flunssakerhossa.

kuvat: 1, 2, 3, 4

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Voi Eeva. Tiedätkö kuinka paljon mua alkoi naurattaa toi sun kokoama asu, kun huomasin sen muistuttavan sangen paljon kanadalaisen kaduntallaajan perustalvivermeitä! Että siltä pohjalta. No toi pilkkihaalari menee sentään vähän yli, mutta rumat toppatakit nyt on ihan peruskamaa ja jopa toppahousuja näkyy kaupungilla, kun pakkanen laskee riittävästi. Tuollaisia kenkiä käyttää melkein kaikki miehet ja lisäksi iso osa naisista! Mäkin taivuin lopulta ja ostin sellaiset kunnon paksut talvisaappaat... Uskomatonta. Ihan jo odotan ensi talvea, kun taas voi käyttää kivoja talvikenkiä ja -saappaita - täällähän rajun suolauksen takia nahkakengät menee pilalle hetkessä. Mutta hienostelusta ja epäkäytännöllisyydestä täkäläisiä ei ainakaan voi syyttää!

Alma kirjoitti...

Hihihiii! Toi pilkkihaalari olisi ainakin persoonallinen vaihtis.:) Ja pinkki pipo, voilá! Sä voisit sitten aina välillä ottaa jonkun tyttösen haalarisi sisään lämmittelemään vaikka hintaan 5e/5min. Saisit kivasti lisää matkarahaa.