perjantai 22. tammikuuta 2010

they're here!

läpi tuulen ja tuiskun (ihan kirjaimellisesti) juoksin näiden perässä. olen kuolannut vagabondin missyjä, niitä samoja jotka tämä neitokainen kotiutti lähimenneisyydessä, koko syksyn puoliteholla. eilen törmäsin niihin vagabondin nettikaupassa kovassa alessa. ja, ystävällistä kyllä, systeemi kertoi vasta totaalisen rakastumisen jälkeen että kengät on loppuunmyyty.

tänään olenkin soitellut ympäri kotimaata ja saanut lopulta tietää, että kaunokaiset odottavat omassa koossani naapurikaupungissa. vagabondin maahantuonnissa oltiin niin ylettömän ystävällisiä, että minua varten laadittiin lista siitä mihin kenkiä on tukholman alueella mennyt. sinne on nimittäin suunta jennin, ja aika monen muunkin bloggarin, kanssa viikon päästä. helei!

no, takaisin pääasiaan. ei tarvittu kuin pieni bussimatka (kotiseutumatkailua) ja kengät ovat minun! sain mukana myös kaksi vagabondin muistitikkua :)

pahoittelen tätä webkameran käyttöä ihan todella!

Image and video hosting by TinyPic

nyt perjantai-illan viettoon. pohdin lähtisinkö jumppaamaan ja jumittuisin sitten tuijottamaan sinkkuelämää, vai jumittuako heti nyt. hmm.

riemukasta viikonloppua!

Ei kommentteja: