maanantai 7. joulukuuta 2009

tukkatuska

Huomenna kanpaajalle! Tai parturointiin. Minua naurattaa aina kovasti kun naispuoliset ystäväni (jotka eivät varmastikaan kasvata partoja, vaikka tiedän toki niinkin joskus naisille käyvän) kertovat menevänsä parturiin. Siellähän ajetaan partoja! :)

Minä aion kuitenkin huomenna heti aamusta suunnata luottokampaajani tuoliin. Ongelmanani on vain se, että minulla on jonkinlainen puolivillainen visio siitä, mitä haluan päälleni tehtävän, mutta en välttämättä osaa pukea juuri kyseistä visiota sanoiksi. Toisin sanoen varmaan jokaisen kampaajan painajais-asiakas.

Dokumentoin lähtötilanteen, ihan vaan muistuttaakseni itseä tämänhetkisen tilanteen karseudesta. Juurikasvu on näköjään saavuttanut lakipisteensä jo hetki sitten.

hd1

Samalla viehättävä katsaus täysin uniikkin kylppäriini, millaista ei varmastikaan löydy jokaisesta suomalaisesta kodista, ja minkä kaikki epäilemättä halusivat kieli pitkällä nähdä.

Lisäksi sorruin maailman teineimpään ilmiöön, peilikuvaan. Mutta ajattelin että ehkä se matchaa ton juurikasvun kanssa.

hd2

hd3

Jännittää niin paljon että käsikin näemmä hakeutuu suuta kohti. Huomenna nähdään miten kävi!

2 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Mäkin sanon valitettavan usein, että menen parturille. Jotenkin koen kampaaja-termin sitten taas sellaisena, että tekisi mieli kysyä, että no, millaisen kampausluomuksen hän sinulle teki.:)

Jenni / North and South kirjoitti...

hahhah, meitä on moneen lähtöön näemmä! :)