lauantai 19. joulukuuta 2009

oh my GOSH

viimeistä iltaan viedään omassa kodissa ennen kuin huomenna siirryn blogisiskoni perässä pääkaupunkiseudulle joulun viettoon. yllättäen näillä viimeisillä viikoilla nyt onkin ollut kovasti hommaa, mutta nyt on loppu koulu, laulutunnit, teatteritreenit ja siivouskin on ihan viime silausta vaille valmis. aika onnellinen joulun odottaja siis kyseessä :)

joululahjatkin olen yhtä lukuunottamatta jo saanut raavittua kasaan. nyt siis glögimuki käteen ja viimeisen illan kunniaksi ehkäpä frendit?

sitä ennen kuitenkin esittelen uuden parhaan ystäväni - tai ainakin tummien silmänalusteni uuden parhaan ystävän.


viimeinkin peiteaine, joka oikeasti tehoaa allekirjoittaneen naamalla! tosin vaikka tämä uusi löytö onkin aivan ihmeellinen ja ihana, täytyy muiden kokeilemieni mömmöjen kunniaksi sanoa, että taisin viimein tajuta miksen ole aiemmin löytänyt tehoavaa peitevoidetta.

ihoni on selkeästi tummempi kuin keskivertosuomalaisella (äitini kuuluu siihen porukkaan jonka väristä puuteria ei myydä kaupoissa "kun ei suomessa ole kukaan niin tumma"...), ja olen tottunut siihen että usein vaaleimmat värisävyt erottuvat käsvoistani selkeästi. totuus kuitenkin on se, että suomessa talvella kaikki näyttää kalpeanaamoilta, oli se nassu kesällä kuinka ruskea tahansa. ratkaisu ongelmaan: ostin astetta vaaleampaa sävyä olevaa peiteainetta!

bongasin tuon goshin touch upin ensimmäisen kerran joskus pupulandiasta, ja joku viikko hankin putelin itselleni. nappilöytö, kerrankin! onko muilla hyviä/huonoja kokemuksia goshista?

no niin, nyt niitä frendejä.

jos en eksy kirjoittelemaan enää ensi viikolla, niin IHANAA JOULUA!

-e.

2 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Pitää siis kokeilla tätä seuraavaksi. Ja itse asiassa nyt kun olen kuvista katsellut omia kasvojani, jos on YSL:a ollut silmien alla, ne ON vaaleammat. Jeiii! Ihanaa.:) Hei, käyt laulutunneilla? Ootko kauan käynyt? Klassista vaiko pop-jazzia?

Eeva/North and South kirjoitti...

mä kävin espoossa asuessani 5 vuotta ja nyt täällä turussa oon just aloittanut uudestaan. ja ihan klassista, oon laulanu samaan aikaan kuorossa koko ajan. kiinnostais kokeilla myös kevyempää joskus. entä itse, kumpaa oot laulellut?