tiistai 15. joulukuuta 2009

talvisia tarinoita

ihanaa, että tänne eteläänkin on viimein tullut winter wonderland! ja parasta on että sen povataan jatkuvan jouluun asti ja jopa yli! perinteinen joulusäähän on vetinen, nurmikot viheriöivät, tai jos lunta on ollut, se on alkanut sulaa viimeistään aattoaamuna sohjoiseksi pääkallokeliksi. ei siis valittamista!

tenttiinluku ei tahtonut tänään oikein sujua (oliskohan ikkunasta sisään paistavalla auringolla ollut jotain tekemistä asian kanssa...), joten päätin lähteä ulos ja joululahjaostoksille. se hyöty on siinä että asuu kuuden korttelin päässä kauppatorista, että tällaiset päätökset eivät vaadi aikaa tai etukäteissuunnittelua.

mittari näytti -14 (se kyllä valehtelee vähän), joten pukeuduin sen mukaan.




päällä pitkät kalsarit ja puoleen reiteen ulottuvat (siis alhaalta katsottuna tietty) säärystimet housujen alla, lisäksi jos jonkinlaista villapaitaa, talvikengät, villainen kaulahuivi ja pipo sekä kahdet päällekkäiset lapaset (kiitos mummin). kaiken kruunasi ikivanha toppatakki jota en koskaan käytä julkisilla paikoilla kun se on niin ruma... täydellinen viluiselle lastentarhanopettajalle päiväkodin pihalla, mutta ei kaupunkikelpoinen.

tänään oli kuitenkin poikkeus. nautin kaupungilla katsellessani topattuja ihmisiä, aurinko paistoi ja oli ihanaa! totesin kyllä että on sitä etelän ihminen kovasti arka kylmälle, mutta toisaalta, tähän ei ole totuttu!

siitä huolimatta että pakkanen levitti ripsivärit poskille (yritin kompensoida rumaa takkia meikkaamalla, lopputulos huono) ja vaikka törmäsin yhteen setäparkaan stokkalla täydessä vauhdissa, päivä oli mainio ja sain sitäpaitsi lähes kaikki lahjat hankituksi!

ja päivä sen kuin parani, kun törmäsin (nyt onneksi vain kuvaannollisesti) bussipysäkillä tähän




siis JOS mä olisin mies, niin...

voi pojat.

audrey on ihana.

ja talvi!

Ei kommentteja: