maanantai 7. joulukuuta 2009

finally!

Näistä olen vissiin pari viikkoa jauhanut, joten alkaa varmaan itse kullekin jo riittää. Pidemmittä puheitta, viikon kenkäparina: Jennin tuliaisia osa 2.

mm1

Kävin reissullani kenkäkaupassa, jonka nimen muistaminen tai ylöskirjaaminen olisi tietenkin ollut mission impossible, joten jääköön arvoitukseksi. Siellä oli todella paljon ihania kenkiä, mutta pidin järjen päässä muistuttamalla itselleni että ei Jenni, Kuopiossa ei edelleenkään voi kävellä talvet pitkät upeissa avokkaissa tai ihanissa saappaissa, joiden pohjat ovat niin sileät että niistä näkee peilikuvansa. Ja kun allekirjoittanut on järkevällä tuulella, seurauksena on tottakai 12,5 cm korkoa - yhdistettynä kunnolla kuvioituun pohjaan! Että näin.

Kenkien merkki olikin helpompi muistaa, kun se lukee molemmissa kengissä, laatikossa JA kenkien dustbageissa: Maria Mare.

mm2

mm3

mm4

Pienimuotoista tuskaa tosin aiheutti jokaisen ihanat uudet kengät ostaneen neitokaisen painajainen: vetskari meni rikki, kun yritin ensimmäistä kertaa esitellä hotellilla popoja matkatovereilleni. Onneksi lomaa oli vielä paljon jäljellä, joten ehdin vielä liikkeeseen vaihtamaan uudet kehiin. Olin tosin jo varautunut viemään tämän uudenkin parin suutarille.. :)

mm5

Mut ei näistä mitään muuta voi sanoa, ne kun on niin taitavia puhumaan itse puolestaan.

5 kommenttia:

Maiski / Nuotin vierestä kirjoitti...

Siis en voi uskoa, että löysin North & South -blogin ja ihmisiä, jotka ovat varmastikin yhtä ihastuneita niihin kuuluisiin pukudraamoihin kuin itsekin olen! Ihanaa ja ihana blogi! :)

Eeva/North and South kirjoitti...

ihanaa että löysit meidät! ja north & south on ehkä ihanin kaikista. tai siis john thronton, tietysti.

essi kirjoitti...

I HA NAT !vau

Jenni / North and South kirjoitti...

Maiski: Jee, sielunsisko! Kiva kun löysit tänne. :)

Essi: No niinpä! Matkailu avartaa. :D

Maiju kirjoitti...

Nyt kyl on pakko kommentoida, kun - hahaa - tunnen niin salaperäisen "maiskin" kuin melkein yhtä salaperäisen "eeva/north and southin"! hahaa! mahtavaa tajuta eeva et sullakin on paheena erilaisten vaateyhdistelmien kuvaaminen. äiti sanoi et se taitaa olla sukuvika :)