keskiviikko 2. joulukuuta 2009

jet lag

Hemmph.

Ihan pihalla! Mutta suomessa, ja tänään jopa Kuopiossa. Ajoin kertaakaan pysähtymättä hki-kuo autossa yksin, seuranani vain isältä lainatut loiri -cd:t ja täysin kelvoton radio. :D lisäksi karautin suoraan työjuttuja koskevaan kokoukseen, jonka jälkeen painelin vielä tanssitunnille, tai sille mitä siitä siinä vaiheessa oli jäljellä. Kun vihdoin sain raahattua nyssyköitäni autosta kotiovelle (kolmas kerros, ei hissiä) huomasin, että poissaollessani oveni lukko oli vaihdettu eikä minulla tietenkään avainta! soitto ah-niin-aikaansaavalle (NOT) vuoraisännälleni joka oli unohtanut ilmoittaa minulle tällaisesta pikkujutusta, ja pääsin jopa sisälle!

Joka tapauksessa, pihalla olo johtuu post-travel -ilmiöstä, jonkinlaisesta rytmihäiriöstä (elämässä, ei sydämessä onneksi) sekä parista mitättömän pienestä to do -listalla olevasta jutusta kuten HÄISTÄ joihin on aikaa kuitenkin onneksi reilut puoli vuotta. Mut silti. En oo pahemmin niillekään ajatuksiani aiemmin tänä syksynä uhrannut. :) Lisäksi etelän lämmöstä nautiskellut atooppinen ihoni on suomeen paluun myötä ihan pallo hukassa. Voi ihoraasua.

No mutta, jahka saan laukut purettua ja elämää järjestykseen niin palailen vaikkapa niiden uusien kenkieni kera (korko oli virallisten mittaustuloksien mukaan 12,5cm, jollainhan tää alle 160cm:n pituus pitää kompensoida!).

Alla mainion yhtyeen mainio kappale, joka ehkä kuvastaa fiiliksiä aika hyvin just nyt. Kai. EMT. Ei osaa päättää. ;)

ps. mua nauratti kun huomasin että bändin lähes jokainen jäsen vetäisee jossain vaiheessa tätä musiikkivideota esiin parhaimman Meat Loaf lookalike -ilmeensä. Eikun bongailemaan!


Ei kommentteja: