tiistai 8. joulukuuta 2009

bloggari paljastaa kasvonsa

nyt aika on kypsä siihen, että tämä kirjoittaja paljastaa kasvonsa blogissa ensi kertaa. mulla ei sinänsä ole mitään mielipidettä suuntaan tai toiseen siitä, pitääkö bloggarin naaman olla näkyvillä vai ei. mitä mieltä olette? me joskus jennin kanssa sovittiin että pidetään nassut piilossa, ja se on sopinut mainiosti.

älkää nyt vaan kuvitelko että haluan paljastaa naamarini rahakkaiden sponsorisopimusten tai mielettömän katujulkisuuden vuoksi, ei todellakaan. syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan (ja säälittävyydessään!) seuraava:

tukkani on nyt, vajaat pari viikkoa kampaamoreissun jälkeen ja likaisena (nuohottu tänään koko ilta teatterin lattiaa) siinä kuosissa, että sillä moshaaminen onnistuu hyvin. en siis todellakaan harrasta moshaamista, mutta nähtyäni fireflightin shöwn kuukausi sitten olin myyty...

(nyt kuulen jokaisen vakavasti otettavan rokkiharrastajan tai sellaisena itseään pitävän nauravan kohti kurkkuaan, mutta naurakaa vaan! viimeksi eilen kuulin kommentin "sulla on moshaamisesta vielä paljon opittavaa". ihan sama!)

no niin. kuvailin siis tukanheiluttelua tänään ihan huvikseni, ja kuvasarjasta tulikin yllättävän hyvä (naurettava)! ja tässä näkyy nyt tukan nykyinen mallikin jotenkin.

joten olkaatten hyvä. hah!

tässä nyt näkyy tukka jotenkuten, tosin aika luiruna ja sitäpaitsi taustalla räjähtänyt kaappi. peilikuva jennin kunniaksi :)



seuraavana mieletön moshaussarja. kuvan taustalla ylitäysi vaaterekki sekä kaksi täyttä ikean kassia, niiden sisältö valtterilla silloin 27.12!


päällä zarasta juuri ostettu tummanharmaa neuletakki, toinen laatuaan tässä taloudessa. ihanan pitkä, peittää pyllyn! alla h&m:n tunika kirpparilta.

hauskaa viikon jatkoa, meikä jatkaa moshaamista!

-eeva

p.s. mikä toi punainen raita tossa vikassa kuvassa on?

p.p.s. piru kun nää kuvat on niin epätarkkoja...

2 kommenttia:

Jenni / North and South kirjoitti...

Du-uude! :D

hahhah

öö. harjoittelu tekee varmasti mestarin, myös moshatessa. Ja vitsi tota sun tukkaa! Ei sua meinaa enää tunnistaa. Ja miten on mahdollista etten oo VIELÄKÄÄN nähny sitä livenä? Saamarin kuopio.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, oot saanut vihdoin otettua kuvia :) Löytyikö kamera?
Laura