tiistai 24. marraskuuta 2009

VIIKON KENKÄPARI

kyllä, caps lockin arvoisesti. olen nimittäin saanut kameraviritelmäsysteemini viimein toimimaan! eihän siihen tarvittukaan kuin poikaystävä, ja vähän tukevampi nettiyhteys. ja aikaa tietysti.

tämän viikon kenkäpari on ollut tämän syksyn huippuostos, popot valloittivat sydämeni Quebecissä lokakuussa.



olen aina rakastanut nauhakenkiä, ja etsinyt jo pitkään sellaisia täydellisiä vanhanaikaisia pikku myy-tyyppisiä kenkiä. nämä eivät aivan täysin siihen kategoriaan kolahda, mutta ovat ihan täydelliset rokahtavat mummo-kengät!




nilkkurit ovat tummanruskeaa kiiltonahkaa. kyseessä myös ensimmäinen platopohjainen kenkäparini. platot eivät ole kovin korkeat, mutta kummasti tasapainottavat menoa ja parantavat istuvuutta. olen aiemmin karsastanut ajatusta platform-kengistä, jostain syystä niistä tulee niin elävästi mieleen erään helsinkiläisen kenkäkaupan ikkuna nk. huorakenkineen... mutta taidan joutua pyörtämään tämän(kin) mielipiteeni.




parasta kengissä on tylppä kärki. ja ovat kyllä ehdottomasti parhaat korkkarit joilla olen ikinä kävellyt. ja näillä on jo talsittu tuulisia syyskatuja sekä kanadassa että kotimaassa.

(ja talsittaisiin huomenna myös tukholmassa, mikäli en olisi edelleen tämän saakelin taudin kynsissä. kävin sunnuntaina sikainfluenssatestissä, joka koostui siitä että hoitsu työnsi pumpulipuikon nenääni ja sen jälkeen kassaneiti veloitti siitä 124 euroa. mutta parempaa kohti!)

2 kommenttia:

Jenni / North and South kirjoitti...

eika, ihanat! ja JEEEEEE et sait sun kamerajutut pelaamaan, me so happy. sun kenkakokoelmaa onki ilo katsella kuvina, tasta oon varma.

Alma kirjoitti...

Söpöset kengät! On noissa Pikku-Myy -viboja, älä huoli.:)