sunnuntai 22. marraskuuta 2009

viikon katolinen munkki -jalkinepari ja muuta mukavaa

Eli viikon kenkäparista olis taas kyse! Kuvamateriaali on sanalla sanoen kökköä johtuen siitä että ne on otettu poikkeuksellisesti pokkarillani, joka nyt on mitä on.

Syy siihen miksi järkkärini ei ollut saatavilla löytyy taskuvarkaiden pelosta. Ja taskuvarkaiden pelko taas siitä, että...

olen lähdössä aamulla jonnekin etelään, sinne missä on lämmintä ja aurinkoista! (Ja tällä kertaa en puhu Hangosta.)

Pakkailuiden tuoksinassa sain kunnian kaivaa esille kesäkenkiä (AH!), ja totesin että voishan sitä blogiakin piristää jollain vähän kesäisellä. Sandaaleilla siis.

Olimme Eevan kanssa suurimman osan kesästä 2008 italiassa, ja siellä allekirjoittaneella oli käynnissä kiivas (Eeva yksin tietää kuinka kiivas) täydellisten sandaalien metsästys.

Kävimme myös Assisissa, Fransiskus Assisilaisen kotikaupungissa. Kyseessä on joskus 1100 -luvulla elänyt mies, jonka ansiosta maailmalla on Fransiskaanimunkit -siis juuri ne sedät, jotka pukeutuvat ruskeisiin kaapuihin ja joilla on, hmm, aikaansa edellä oleva hiustyyli (no se pälvikalju).

Assisissa oli kenkäkauppa, josta sitten löysin nämä ah-niin-ihanat:

'sekalaista 030

Kutsun näitä fransiskaanisandaaleiksi, ja jos joku menee ja kutsuu näitä gladiaattorisandaaleiksi tai jeesussandaaleiksi, saa minulta ei-niin-lyhyen luennon niiden alkuperästä (kysykää vaikka kesätyökavereiltani).

Ostohetkellä olin optimisti ja toivoin pahimman gladiaattorisandaalivillityksen jo menneen ohi, joten kyllä harmitti lukea viime keväänä tulevan (ja nyt jo menneen) kesän kenkätrendeistä, eli niistä gladeista. Olisin mielelläni ollut ainoita tämän tyylisissä sandaaleissa tallaajia.

Joka tapauksessa, ovat ihan yhdet lempparikengistäni. Ehkä siisteintä niissä on se, että pohjakin on kokonaan nahkaa! Ja mukavuus, totta kai.

sekalaista 032

sekalaista 031

sekalaista 033

Vuorokauden päästä tämä tyttö istuskelee jossain levittämässä aurinkorasvaa. Matkasta (ja kohteesta) myöhemmin lisää, nyt on niin tiukka matkatäpinä päällä ettei irtoa mitään tämän järkevämpää. Ciao!

sekalaista 034

Ei kommentteja: