tiistai 20. lokakuuta 2009

viikon kenkäpari

Jahuu! North and South presents: viikon kenkäpari!

Tarkoituksenamme on tästä lähtien laittaa viikoittain tähän blogiin viikon kenkäpari -postaus. Herkkua kaikille kaltaisillemme kenkäfriikeille siis luvassa!

Ihan ensimmäisenä viikon kenkäparina saa kunnian toimia allekirjoittaneen kesällä Hundparkista ostamat Miia Halmesmaa Collectionin punaiset ihanuudet. Kengät kuin karamellit!

(kuvia voi ja kannattaa klikata isommaksi, jos haluaa ihailla yksityiskohtia.)





Siitä lähtien kun kinusin itselleni lainaan valmistuijaiskengiksi Eevan punaiset satiiniavokkaat (jotka toivottavasti myös ansaitsevat viikon pari -huomion joskus, vink vink!), olen himoinnut itselleni täydellisiä punaisia avokkaita. Kun kesällä piipahdin Hundparkissa, en voinut vastustaa näitä. Katsokaa nyt! Miia Halmesmaa on tunnettu veikeistä yksityiskohdista, ja musta nahkaröyhelö kirkkaanpunaisten nahka-avokkaiden kyljessä on yksityiskohtia parhaimmillaan.

Kun nämä popot laittaa jalkaan, ei tarvitse muuta kuin kirkkaanpunaista huulipunaa, aidon ranskattaren asennetta ja avot! Voi helposti teeskennellä olevansa illan hehkein ja mielenkiintoisin nainen.

Iloksenne vielä pari kesällä otettua vähän artsympaa kuvaa kengistä tositoimissa, siksi kun huvittaa:


Seuraavalla viikolla tiedossa uusi pari, pysykää linjoilla! :)

2 kommenttia:

annukka kirjoitti...

Ooh, upeat, aivan mahtavat! Tekis mieli listata tähän kaikki ylistyssanat, jotka keksin, mutta todettakoon, että oijoi, tuollainen pari kelpais munkin kenkäkaappiin! :)

Innolla odotan niitä seuraavia viikon kenkäpareja.. :)

Jenni / North and South kirjoitti...

Annukka, eikö vaan! Ostin ne heinäkuun alussa ja välillä vieläkin hipsin raottamaan kenkälaatikon kantta ihan vaan hipelöidäkseni. :D