tiistai 13. lokakuuta 2009

koulutyttö

Luin söpöstä helmi otsalla -blogista jutun harmaista sukkahousista. Ja kas, seuraavana päivänä huidon ympäriinsä jalassani harmaat sukkahousut! On se jännä miten jotkut asiat vaan jäävät alitajuntaan kummittelemaan, heh. Mutta enpä valita: koko koulupäivä menikin oikein rattoisasti pientä runotyttöä leikkiessä! Lisäksi samalla tulin todenneeksi harmaan ja kermanvärisen liiton oikein käyttökelpoiseksi. Tähän palataan vielä, sanokaa mun sanoneen.

Kermanvärinen mekko on Milanosta Promodin aleista viime vuodelta (ryppyisyys on ihan tee-se-itse kamaa, ei kuulu alkuperäiseen designiin :D).

Siinä on kiva ja ah-niin-ajankohtainen etumus! Lisäksi mukaan pääsi päivän virallinen runoratsu. Jämähtäjä mikä jämähtäjä, niinhän tässä on tullut todettua.


Kun kerran jaksoin väkerrellä letin kanssa, niin pitäähän siitä olla todistusaineistoa!


t. Jenni, kuvista päätellen 8v.

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Sulla on upean paksut ja terveet hiukset. Hienot!:)

Jenni / North and South kirjoitti...

Kiitos! :) Joo tuota tukkaa kyllä riittäis vaikka koko kylän tarpeiks. :)

June kirjoitti...

Mulla on pitsimekkokausi ja toi sun on joku söpöin! Mut kaikki tollaset söpöimmät on aina ulkomailta :/ Pitää siis ehkä odottaa sitä omaa oikeaa vielä vähän aikaa.

Jenni / North and South kirjoitti...

bubble: oon hei huomannut saman ongelman! kaikki ihanimmat jutut tuntuu olevan saavuttamattomissa. :S

mut enpä arvannut itsekään kuinka kovaan käyttöön toi mekko pääsis, kun sieltä alerekistä suunnilleen kympillä itselleni haalin!