torstai 15. lokakuuta 2009

karu paluu arkeen

tämä alkaa käydä jo ärsyttäväksi. kamera on edelleen kadoksissa (olen yrittänyt käännä kaikki yölösalaisin-taktiikkaa, tulejo-loitsua ja vaikka mitä, mutta ei!), ja se toinen jonka sain lainaksi lataa kuvia koneelle vaan jos koneella on Nikonin oma kuvaohjelma. ja koska nettini on niin hidas, sellaisen ohjelman lataaminen ei onnistu. grrrr. vihaan noidankehä-tilanteita!

no, jokatapauksessa. kanadasta on palattu täysissä hengen ja ruumiin voimissa, tosin jet lagin kourissa. mutta sekin alkaa helpottaa. lupaan syöttää tänne laadukasta (?) kuvamateriaalia heti kun se vekotin löytyy. grrrrr.

yllävän vähän mitään kuitenkaan löytyi, yhdet kengät ja pari tunikaa, sekä Sinkkuelämää-boksi Heathrow:lta! uusi iltojen ilo. (ja seuralaiselle kuusi paria kenkiä, eli "ei juuri mitään")

tänään monessakin paljon seuratussa blogissa on ollut puhetta ilmastonmuutoksesta blog action day:n takia. se on mahtavaa, tai erityisen mahtavaa on se, että näin toivottavasti entistä useampi jää kierrätykseen koukkuun. niin itselleni ainakin kävi.

muutin elokuussa uuteen kaupunkiin (en kuitenkaan uuteenkaupunkiin), ja huomasin varsin pian ettei pihallamme ole bioroskista. tämä kismitti minua suuresti, koska siellä on kuitenkin esimerkiksi patterikierrätyslaatikko. niinpä ensimmäiset viikot hiivin naapuritalon takapihalle biojätepussini kanssa.

sitten paikalliselta jätteenkäsittelylaitokselta tullut lehtinen muutti elämäni: biojäte kuuluu polttokelpoiseen jätteeseen (armoa idiootille)! lehtisen mukaan sinne kuuluu myös liuta muita asioita, joten yleisroskiksen sijaan kierrätän nyt pääasiassa polttokelpoista jätettä. kaatopaikalle menee vain pvc-muovi ja rikkinäinen lasi, mitä ei juuri näy. olen siis addikti. mutta onhan ihmisillä pahempiakin riippuvuuksia, vai?

1 kommentti:

Jenni / North and South kirjoitti...

Ihanaa kun tulit takas! Ootko ihan satavarma siitä nikonin kuvaohjemajutusta? Kuulostaa tosi oudolta.