tiistai 6. lokakuuta 2009

korujämähdys

Olen korujämähtäjä, big time. Kaivan satunnaisina vuosina, kuukausina tai vuodenaikoina jossain hämärässä asustamisen puuskassa esiin sen yhden kivan korun, no se yks, tiedättehän. Se mikä sopii just tähän asuun! Joskus kyseessä on korvikset tai sormus, joskus kaulakoru, sillon tällöin rannekoru tai jopa hiuspanta. Sitten sitä yhtä ja samaa korua käytetään viikko, kuukausi tai vuosikaupalla (Eeva voi todistaa että nilkassani on ollut sama nahkaremmi sitten heinäkuun -08), kunnes jonkin megasiivouksen yhteydessä siivoan sen takaisin rasiaansa. Enkä käytä moneen kuukauteen.

Nyt muutaman päivän ajan vuorossa on ollut Kalevala Korun pronssinen Runoratsu -kaulakoru. Heppa laukkasi korurasiasta kaulaani roikkumaan joitakin päiviä sitten, ja on uskollisesti pysynyt mukana siitä lähtien.


Itseäni tämä korujämähtäminen alkoi huvittaa, joten päädyin keräämään siitä kuvallista todistusaineistoa. Kas kummaa, näyttää sopivan ihan hyvin viime päivinä käyttämiini asuihin!





Jaa, missäköhän se vuosi sitten ahkerasti käyttämäni, mutta viime aikoina piilossa pysynyt hopeinen medaljonki on? Milloinkohan raaskin päästää runoratsuni takaisin lomalaitumille? Se jäänee nähtäväksi. Tuulettukoon kaulassani vielä hetken tai pari.

Ps. Eeva tuu jo takas!

Ei kommentteja: