torstai 1. lokakuuta 2009

Kirppisvaatteen uusi elämä

Jahuu! Nyt kun tämän blogin Eevampi puolisko viilettää epäilemättä supercoolissa Kanadassa, täytyy meidän kotimaahan jääneiden repiä iloa vähän pienemmistä, arkisemmista asioista. Tässä tapauksessa itiksen Fidalta löytyneestä asiasta. Asiasta siksi, etten oikeastaan itsekään tiedä mikä se on. Veikkaan sen olevan paita, joka on kuulunut aiemmin jollekin isommalle tädille, ja joka itselläni taipuu mekoksi. Tai sitten se on kuulunut jollekin pienemmälle tädille, ja ollut vielä isompana mekkona. Who knows? Joka tapauksessa kirppiksellä shoppailun parhaita puolia on juuri se, että ostamallasi tavaralla on historia. Tai no, ainakin hieman enemmän kerrottavaa kuin sillä tavaralla, joka tulee malesialaisen tehdastyöläisen ja rekan kautta minun käsiini.

Anyway, tämän asian pesumerkintälapussa lukee made in britain. How cool is that?

Tältä se näyttää:




Ja näin tällä kertaa:

(Asia Fidalta 3,50e, laukku esprit, kengät halonen, sininen paita ja huivi zara, vyö kirppikseltä.)

Alla on siis tosiaankin vain leggingisit ja perustrikootoppi. Hämmentävää, miten en itse voisi lähteä ihmisten ilmoille pelkässä läpinäkyvässä mekossa, enkä pelkissä trikoissa ja aluspaidassa, mutta kun nämä kaksi yhdistää, lopputuloksena on ihan säädyllinen kokonaisuus!

Maininnan arvoinen paikka tämän opiskelijan mahdollisesti tulevaksi kodiksi on Halosen (tai Carlsonin, suit thyself) kenkäosaston alelaari. Tässä yksi (liian monista) esimerkeistä, miksi:



Nämä nilkkurit löysin viime keväänä kympillä. Joo, kympillä. Ilmeisesti kenkämakuni ei ole yksissä suomalaisten naisten kanssa. Ja sehän passaa! Kaikki muutkin kivat hylkiöt tähän osoitteeseen, kiitos.

Summa summarum : Kannattaa käydä kirppiksillä. Ja Halosen alelaareissa.

1 kommentti:

Eeva/North and South kirjoitti...

Terveisiä Kanadasta.

Olen esiintynyt matkalla mustiin legginseihin ja mustaan pitkähihaiseen t-paitaan pukeutuneena, eli näyttänyt siis siltä että päällä on ainoastaan hiihtokerrasto. Henkilökohtaisen pukeutumishistoriani huipentuma!