keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

ympäri käydään, yhteen tullaan

elämässäni suurempana kokonaisuutena on nyt meneillään myllerrysvaihe, joka liittyy tulevaisuuteen. ajatuksia pyörii päässä niin paljon että väsyn vaikken tekisi mitään, ja tuntuu että kaikki aika kuluu ajatellessa. silti tässä jokapäiväisessä arjessa ei tapahdu mitään ihmeellistä - ei mitään mistä kirjoittaa blogiin.

olen huomannut ettei minua kiinnosta postata blogiin yksittäisiä päivien asukokonaisuuksia, jollei minulla muuten ole mitään sanottavaa. kuten tässä taannoin pohdiskelin, olen tyytyväinen ettei blogi ole minulle velvollisuus vaan harrastus. puhuimme jennin kanssa asiasta ja totesimme, että molempien asenne blogiin on juuri se, että kirjoitetaan silloin kun on asiaa - se tekee mielestäni blogistani mielenkiintoisen. se on sama kun lukisi omia vanhoja päiväkirjojaan. jos on kirjoittanut vain faktoja mitä minäkin päivänä tapahtui, ei lukeminen kiinnosta. mutta ne sydänverellä kirjoitetut vuodatukset - ah! niitä kelpaa lukea vielä vuosienkin päästä :)

no, koska elämässäni ei juuri tässä hetkessä tapahdu kovinkaan paljoa, ei ole ollut aihetta kirjoittaa. enkä halua että blogi muuttuu osaltani kokonaan ruokablogiksi :)
nyt kuitenkin kevätkenkiä esiin kaivaessani törmäsin näihin.

Image and video hosting by TinyPic

aniliininväriset mokkakengät ostin italiasta kun jennin kanssa siellä olimme kaksi vuotta sitten. (se on ihan eri tarina, pitkä sellainen, mutta ehkä sekin joskus tänne päätyy!)

Image and video hosting by TinyPic

kenkiä oli kaupassa vaikka missä ihanissa väreissä. iskin silmäni violettiin pariin, koska niistä tuli heti mieleen eräs toinen rakas kenkäpari.

Image and video hosting by TinyPic

nämä äiti osti minulle sveitsistä ennen kuin menin kouluun, ja ne olivat jalassa ekana koulupäivänä :)

Image and video hosting by TinyPic

oma kokoni oli nyt, 16 vuotta myöhemmin, loppu, joten hetken mielijohteesta nappasin aniliininväriset kengät!

tähän kuvaan keräsimme matkalta mukaan tarttuneet kengät kun lähdimme italiasta kohti suomea.

Image and video hosting by TinyPic

(jos kuvaisin nyt, en ehkä kuitenkaan jättäis noita lenkkareita kuvaan...)

1 kommentti:

Jenni / North and South kirjoitti...

muistaakseni debaatti lenkkareiden kuvaan ottamisesta käytiin kyllä. molemmat vaihtoi mielipidettään (ämp ämp), ja jostain syystä päädyttiin tähän. :D

oi aikoja, oi matkoja!

kauhee ikävä pukkas.