lauantai 29. toukokuuta 2010

curly me

Siitä lähtien kun olen kuullut moisia valmistettavan, olen harkinnut muotoiluraudan hankkimista. Sellaisen, jolla saisi sekä suoristettua että kiharrettua. Vaikkapa blogistanian virallisen hiusvekottimen, siis GHD:n. Saisin samalla heitettyä mäkeen (tai kierrätyskeskukseen) ikivanhat, just ja just kädenlämpöiseksi lämpiävät piippausraudat sun muut muinaisjäänteet.

Jostain syystä en ole kuitenkaan saanut hankintaa tehtyä. En tiedä miksi. Ehkäpä rahalle on löytynyt aina jotain akuutimpaa käyttötarvetta?

Perheessämme on parikin kikkarapäätä, lopuilla on taipuisat hiukset. Olen aina olettanut kuuluvani jälkimmäisiin, sillä olen pienestä asti harjannut hiuksia paljon, niin märkinä kuin kuivina. Kun hiukset ovat olleet lyhyemmät, olen föönannut ne suoriksi - saman teen välillä myös pitkille hiuksilleni.

Tänä keväänä, kun muotoiluraudan hankkiminen oli taas harkintalistan kärkipäässä, ajattelin kokeilla jotain uutta.

En hiustenpesun jälkeen kaivanutkaan harjaa ja fööniä esille.

Tulos:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ei paha. Taidan kokeilla toistekin.

Pesun jälkeen pöyhäisin hiuksia vähän käsilläni, avuksi otin muotovaahtoa. Ei mitään muuta!

Tosi outoa löytää kiharansa vasta parikymppisenä. Olenkohan ainoa jolle on käynyt näin? Lisäksi, vaikka pidänkin tällä hetkellä pitkistä hiuksistani kovasti, tekisi mieli leikata ne lyhyemmiksi ihan vain nähdäkseni, millaisille kiehkuroille kuontaloni sitten innostuisi. Noh, ehkä myöhemmin sitten.

Tässä vielä eilisen asusta, senkin uhalla että harrastin maailman mauttominta touhua, peilikuvausta, ja sen, että kuvasta voi bongata mm. koiran lelun sekä gina tricot'n muovikassin. Kameran hihnakin näyttää lähinnä rumalta kaulakorulta.

Image and video hosting by TinyPic

Inspiraationi asuun sain täältä, kiitos vain. Asun ajatuksessa oli jotakin kumman kiehtovaa.. niin se inspiraatio vain löytyy mitä yllättävimmistä paikoista!

Ei kommentteja: