tiistai 1. kesäkuuta 2010

wear THE dress -day


Siskoni haastoi minut facebookissa wear-a-dress-day:na (eli eilen) pukeutumaan mekkoon. Kaivoin kaapista esille kaksi mekkoa, joita en ole koskaan käyttänyt, mutta joista pidän niinkin paljon että pakkasin ne mukaani lähdettyäni reilu kuukausi sitten kotipaikkakunnalle kesän viettoon.

Vaihtoehtonani oli siis kaksi mekkoa, ne mekot, the dresses joita ei vaan ole tullut käytettyä. Ne mekot, joihin aamulla pukeutumiskiireessä käsi osuu, ja muistan: ai niin, toi mekko. Käytän sitä vielä joskus. Mutta en tänään, tänään haluan jotain muuta.

Onneksi oli eilinen, maanantai ja wear a dress day. Ehkä jokainen päivä voisi olla samanlainen, ehkä. Aion ainakin yrittää. Varmistaa, että olisin käyttänyt jokaista huhtikuussa mukaan pakkaamaani vaatetta ja kenkäparia ainakin kerran.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Mekko on aina ollut mielestäni vähän melkein eikä just. Ongelma on ollut milloin missäkin; hassussa leikkauksessa, syvässä kliivarissa, pitkissä hihoissa.

Lopulta olin kuitenkin tosi tyytyväinen asuuni, eikä mekossakaan sitten ylle puettuna ollutkaan mitään vikaa. Pitkät hihat oli kivat, samoin väri ja hulmuava materiaali.. mekko on just sopivasti kaupunkihippi. Se yllä tunsin oloni rennon huolitelluksi. Sain myös kaivaa ensi kertaa tänä kesänä esille myös iiihanat röyhelökorkkarini. Ja olalla heilui pariisista ostettu laukku, niinkuin melkein jokaisena päivänä sen jälkeen kun Pariisista kotiuduin. Some things are just meant to be.

3 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Mä missasin ko. päivän ihan täysin. Pöh. Mut sun kengät on supersöpöt. Se piste iin päälle.

Salka kirjoitti...

Mäkin haluaisin jonkun vastaavanlaisen mekon, jossa olisi pitkät, aavistuksen löysät hihat. Sellaiset on just parhaita :) Ja hih, en itse muistanut koko päivää, mutta mulle lähes jokainen päivä onkin mekkopäivä, joten suurta katastrofia ei aiheutunut :D

Jenni / North and South kirjoitti...

niin.. mekkopäivä olkoon tästä lähtien jokapäivä, paitsi housu -tai hamepäivinä! :D

Salka, noi hihat olikin yllättävän kätevät, varsinkin sellaisena koleana kesäpäivänä kun maanantai nyt oli. ihan turhaan olin skeptinen! :)