torstai 10. kesäkuuta 2010

puhdistusmousseaargh

Voi ACO minkä teit!

En ole koskaan ollut kosmetiikkajämähtäjä. Viime syksynä ihoni kuitenkin sai elinikäiseksi kumppanikseen atooppisen ihottuman - ominaisuuden, jolle olen jo aiemmin tiennyt olevani geneettisesti(kin) altis. Ihottuman tie on kulkenut toistaiseksi taipeista posken kautta vasempaan (!!) nimettömään, ja sieltä lisääntyneeseen aurinkoallergiataipumukseen.

Ihottuman ilmestyttyä ovat hyvät ihonhoittotuotteet olleet tarpeen, eikä hyväksi koetuille ole kannattanut tehdä kalliita ja kivuliaita syrjähyppyjä.

Yksi hyväksi koetuista on (tai oli, sniff) ACOn apteekeissa myytävä cliniderm -sarjan soft cleansing mousse. Meikki lähti, iho ei kuivunut tai ärtynyt, ja se moussemainen koostumuskin oli aika veikeä. Tuoksu miellytti, eikä hintakaan päätä huimannut.

Viime viikolla aikani apteekin hyllyjen välissä pyörittyäni kysyin henkilökunnalta, mistä löydän suosikkituotteeni. Vastaukseksi sain eioota: vaahto oli vaihdettu toiseen, "vastaavaan" tuotteeseen. Minua palvellut henkilö ihmetteli ACOn vetoa kanssani: sarja oli kuulemma yksi apteekin parhaiten myyvistä.

Päätin kuitenkin kokeilunhaluisena ostaa uuden "vastaavan" tuotteen, uuden natuvive -sarjan olive fresh cleansing moussen. Kymmenenjotain euroa not-so-well-spent: tuloksena ilkeännäköinen ihottuma, joka ulottui silmän ulkonurkasta nenänpieleen asti. Tämä siis jo yhden käyttökerran jälkeen. Taitaa kaunistaa roskista aika pian tuo mousse, ellen luovuta sitä jollekin rautahipiäiselle.

Yritin vielä etsiä vanhaa rakkauttani nettikaupoista. Esimerkiksi yliopiston verkkoapteekissa niitä näyttäisi olevan, mutta tuotetta ostoskoriin klikatessani saan mielenkiintoisen vastauksen: "Tätä toimintoa ei ole aktivoitu käyttäjäryhmässäsi".

Screw you, ACO.


Psst. Onko kellään ehdottaa OIKEASTI TOIMIVAA korviketta?

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Itse myöskin ACOn puhdistusvaahtoihin ja rasvoihin hurahtaneena ja lempituotteiden lopetukseen suutahtaneena voisin suositella testaamaan Herbinan Sensitive-sarjan puhdistusvaahtoa. Se on aika pesevä, muttei tunnu kuitenkaan kovin kuivattavalta ja on nimenomaan herkälle iholle suunniteltu. :) Toivottavasti onnistut saamaan ongelman tasaantumaan, ei voi olla kivaa tuollainen!

Jenni / North and South kirjoitti...

hei mun pitää kokeilla tuota herbinaa, en oo koskaan moiseen törmännytkään! kiitos vinkistä. :)