perjantai 25. syyskuuta 2009

säälittävä yritys näyttää parempia valokuvia.

Hello! Olen lähdössä alle tunnin päästä iiihanaan kotikaupunkiini (matkaa vain n. 400km edessä), ja koska pakkaaminen on kesken niin minun täytyy siis tehdä sitä mitä parhaiten osaan: pakoilla viimeiseen hetkeen ja sitten lähteä kamalalla kiireellä. Miksi tässä lajissa ei järjestetä maailmanmestaruuskisoja? Olisin aika kova haastaja nääs!






(Sienet on kivoja. Niiden kuvaamisessa ei tosin ole mitään järkeä. Mutta tää ihan vaan ettei kukaan unohtaisi, että nyt on syksy.)

(Tämä muodikkaaseen kuosiin pukeutunut leidi ei ole mistään kaupasta ostettu)

(Hattu kirppikseltä)

Ostin tuolla kuvassakin vilahtavan laukun tällä viikolla, se on Espritin. Olen tässä etsiskellyt kivaa koululaukkua, eli tarpeeksi suurta, jota voi kantaa joko kädessä tai sitten heittää olan yli. Kaikkea uutta sitä täytyy ostaa kun vaihtaa asuinkaupunkia. Täällä kaikkialle kannattaa mennä pyörällä, ja kokeiltu on, että siitä ei seuraa mitään hyvää, kun laukku jää pinnojen väliin.

Yksi tämän kesän ihkuimmista hankinnoista on vagabondin herrainkenkä -henkiset nilkkurit, jota ostin Eevan luona käydessäni muutama viikko sitten. Koko kesä tuli kuolailtua, kunnes sitten vihdoin raaskin sijoittaa rahani niihin. Kannatti! Harkitsen tässä juuri, tarvitsenkohan muita kenkiä mukaan ollenkaan reissuun, nuo kun sopivat melkein kaiken kanssa.

Noniin, tässähän tämä aika tulikin kätevästi käytettyä! Kas oho, nytpä onkin jo vähän kiire, ei ole totta, miten tässä näin kävi... :D

Ei kommentteja: