tiistai 22. syyskuuta 2009

pitkän päivän ilta

Oh. Iloisen jälleennäkemisen kanssa pastillipussin, muutaman (lähes) tappavan tylsän luennon, parin eri lääkäriaseman, mukavan ja jopa kättelevän (!) nenäkurkkujakorvalääkärin sekä yhden antibioottikuurin värittämänä päivänä on parasta pukeutua viisaasti. Ja minultahan se käy ihan kuin luonnostaan.

Eilen nukkumaan mennessä pääni oli täynnä vaaleanpunaisia prinsessaunelmia siitä, mitä tänä aamuna ylleni keksisin, mutta noin yhdeksän torkku -napin painamiskerran jälkeen karu todellisuus iski, ja pukeuduin juuri tälläisia aamuja varten hankittuun mustaan college"kolitsi"mekkoon, jossa on kurkkukipua potevaa ajatellen juuri sopivan kokoinen tuubikaulus.
Oi että. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon että en enää laita tänne ihan näin rumia kuvia. Tämä on poikkeus. Josta teen vielä säännön. Öh, eikun.

Huomaa suuuuuuren kauluksen kekseliäs käyttö keskimmäisessä kuvassa! Noin se oli koko päivän. ;)

Mekko on aleksi13:n (no okei tunnustan! se on sisterspointin), nahkatakki uffilta, laukku tuliainen, joku kauppa jossain päin manhattania. Vieläpä asuun kuului jokaisen suomalaisnaisen pakollinen designvaate: gina tricotin leggingsit.

Noniin. Sohva on paikallaan, dvd-soittimeen on viritetty katsomaton jakso Poirot'a, pastillipussi ja antibioottirasia kutsuvat luokseen.

Ei kommentteja: