keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Alussa.

Tervetuloa blogiimme! Ajateltiin näin ihka ensimmäisessä kirjoituksessamme toistemme sanoin hieman selventää, millaisia tyyppejä ruudun tältä puolelta löytyy.

Eeva kertoo Jennistä:

Ensimmäisiä asioita joihin kiinnitin huomioni tavatessani Jennin ensimmäisen kerran oli raikuva, tarttuva nauru ja tyylillä pukeutuminen, ja nimenomaan omalla ominaisella tyylillään. Vuosien ystävyyden aikana olemme huomanneet, että vaikka kiinnostumme samoista asioista, yksityiskohdissa meitä viehättävät ihan eri asiat. Ja mikäs sen mahtavampaa.

Olen monta kertaa kadehtinut Jennin mahtavia löytöjä, mutta varsin pian ymmärtänyt että samat vaatteet näyttäisivät itselläni siltä kuin olisin käynyt jonkun muun vaatekaapilla. Olemme siis täydellinen pari! Olenkin useasti miettinyt, että voisimme olla aika passeli kaksikko asumaan joskus yhdessä vanhainkodissa ja nauramaan tälle elämälle.

Tyyliasioiden ja fiktiivisten mieshenkilöiden ihailun lisäksi olemme Jennin kanssa sekä asuneet että matkustaneet yhdessä. Jälkeenpäin mikään muu asuin- tai matkustusseura ei oikein ole tuntunut kelpaavan, vaan häviää valjusti Jennille!

Jennin ehdottomasti parhaita puolia ovat jo mainitun naurun lisäksi se, että hän sanoo toisinaan suoraan sellaisia asioita, joita kukaan muu ei kehtaa sanoa ääneen, ja sen jälkeen kukaan ei voi niitä unohtaa. Suorasukaisuuden lisäksi Jenni on älykäs, tunteellinen ja hyvässä mielessä yllytyshullu, mikä toivottavasti myös näkyy blogissa.

Jennin seurassa voi tuntea olevansa kuin kotonaan. Uskon, että myös lukijat saavat kiinni tästä tunteesta.


Jenni kertoo Eevasta:

Eevan seurassa ei ole koskaan tylsää! Nainen keksii aina käsittämättömimmän sekä hulvattomimman mahdollisen tavan ilmaista asioita ja itseään, niin sanoin kuin teoin. Lisäksi on ollut huojentavaa löytää toinenkin romantiikannälkäinen sekopää, joka kuitenkin osaa nauttia myös oikean arjen ihan pienistä asioista. Oikeaa elämää jossa on ripaus Mr. Darcya ja Minna Parikan kenkiä, sitä me molemmat kai loppujen lopuksi haluamme.

Eevalla on lähestulkoon yliluonnollinen kyky olla aikaansa edellä tyyliasioissa. En ole koskaan oikein oivaltanut, miten ne asiat, jotka ovat jokaisen tytön must have juuri nyt, ovat löytäneet tiensä Eevan vaatekaappiin jo kuukausia ellei jopa vuosia aiemmin. Ei sitä voi kuin salaa ihailla. Ja vähän kadehtia. Vaikka tuohon trendinenään olisi ehkä pitänyt jo vuosien varrella tottua, silti se yllättää aina.
Oli ihan mahtavaa, kun kämppiksellä oli samankokoinen jalka ja kadehdittava kenkävalikoima! Ilman Eevaa olisin luultavasti ollut valmistujaisissani lenkkarit jalassa.

Lisäksi Eeva on mainio ruoanlaittaja, jos tähän blogiin joskus eksyy jotakin ruokaan liittyvää niin vinkkinä muille: sitä ei kannata sivuuttaa. Eevan kanssa arjesta saa luksusta, oli sitten kyse siitä ihanasta tunteesta kun laittaa jalkaan laadukkaan, kauniin ja hyvin istuvan kengän, tai sieniretkestä lähimetsään!

Ei kommentteja: