sunnuntai 20. syyskuuta 2009

cuff boots!

To buy or not to buy? That is the question.

Löysin viime viikolla ihan mielettömän ihanat saappaat aleksi 13:sta. Nimesin ne downslaakikengiksi! No hei kamoon, jos housuissa on upslaakit ja kengissä vähän vastaavanlaiset toisinpäin, niin downslaaki on ihan järkevä termi, onhan? Olin jo kiikuttamassa ihanuuksia kassalle kun huomasin, että ne eivät olleetkaan aitoa mokkanahkaa, ja siihen nähden liian hintavat. Pahus. Kauppaan jäivät.

Seuraavat päivät käytinkin selaillen nettikauppojen sun muiden tarjontaa vastaavista kengistä. Opin, että yli polven yltävät vastaavanlaiset kengät on nimettävä pirate bootseiksi, ja että yleensä hyväksyttävä käsite lienee cuff boots. Hmm. Itse keksitty nimi oli parempi.

Asos tarjosi mm. tällaisia:

.. ja tällaisia:

Ihan kivoja, muttei niin kivoja. Löysin myös tällaiset (livenä ja ihan itse) modasta:


Ihan kivat myös, mutta what's with the gossip girl -logo? Ei ihan mua varten nämä siis! :D
Lopulta päädyin siis taas aleksiin. Siellä oli meneillään jotkin "kanta-asiakkaan alepäivät" eli tunnustin tappioni, liityin kanta-asiakkaksi ja toin saappaat kotiin. Tässä:

Ah, minä tyytyväinen. Ja täysin vakuuttunut siitä, että nämä jalassa näytän koko syksyn aikamoiselta saapasjalkakissalta. Aina, aina täytyy muistaa yksityiskohdat:


Hrrrrr. Kuuletko kehräyksen?

Muuten, tiedätkö sen tunteen, kun melkein viikon flunssasairastelun jälkeen alkaa ensimmäistä kertaa tuntua siltä, että elämä voittaa? No nyt se iski tähän tyttöön! Taidanpa lähteä käymään ulkona. Ekaa kertaa tänään, toim.huom.

Ei kommentteja: